ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Προετοιμάζεται» για τη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας

• Σειρά συναντήσεων με στενούς του συνεργάτες και μέλη της κυβέρνησης άρχισε από χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου, για την πορεία του κυβερνητικού έργου και τρέχοντα ζητήματα.Η πορεία της οικονομίας, αλλά και ο προγραμματισμός εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.Παράλληλα, ζητήματα για την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, ήταν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός με τον υφυπουργό Οικονομίας, αρμόδιο για θέματα ΕΣΠΑ, Αλέξη Χαρίτση.

20 Αύγ 2016 • 08:07
«Προετοιμάζεται» για τη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας


• Σειρά συναντήσεων με στενούς του συνεργάτες και μέλη της κυβέρνησης άρχισε από χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου, για την πορεία του κυβερνητικού έργου και τρέχοντα ζητήματα.
Η πορεία της οικονομίας, αλλά και ο προγραμματισμός εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.
Παράλληλα, ζητήματα για την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, ήταν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός με τον υφυπουργό Οικονομίας, αρμόδιο για θέματα ΕΣΠΑ, Αλέξη Χαρίτση.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.