ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παγκ. Πρωτάθλημα: Στα ημιτελικά με τη Δίκωπο ο Στέφανος Ντούσκος

23 Αύγ 2016 • 08:18
Παγκ. Πρωτάθλημα: Στα ημιτελικά με τη Δίκωπο ο Στέφανος Ντούσκος

• Με το δεξί ξεκίνησε το παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας του Ρότερνταμ για τους 6ους Ολυμπιονίκες στο Ρίο τον Γιαννιώτη Στέφανο Ντούσκο και τον Γιάννη Πέτρου.
Πιο συγκεκριμένα, η Δίκωπος άνευ ελ βαρών των Ανδρών πήρε την 2η θέση στα προκριματικά της Κυριακής και πέρασε απευθείας στα ημιτελικά.
Αντίθετα, το τετραπλό Σκιφ ελ βαρών με τους Αθανασιάδη – Aγγ. Μπέρη – Τσαλικίδη -Μαρόκο τερμάτισε χθες στην 4η θέση του επαναληπτικού, έχασε την πρόκριση και θα αγωνιστεί στον τελικό Γ’ του αγωνίσματος. Το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος συνεχίζεται σήμερα με προημιτελικούς και ημιτελικούς της κατηγορίας Ανδρών - Γυναικών κάτω των 23, όπου από Γιαννιώτικης πλευράς συμμετέχουν οι Άρης Γραμμενιάτης και Θανάσης Παλαιοπάνος.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.