• Άλλο ένα θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη το Σαββατοκύριακο στην περιοχή μας, αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων της ασφάλτου κατά τη φετινή χρονιά.
• Άλλο ένα θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη το Σαββατοκύριακο στην περιοχή μας, αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων της ασφάλτου κατά τη φετινή χρονιά.
Αυτή τη φορά λενας 64χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί. Το συμβάν συνέβη το πρωί του Σαββάτου κοντά στην Επαρχιακή Οδό Ιωαννίνων – Δωδωνούπολης. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων.
Νεκρός ένας ηλικιωμένος στην Κορωνησία Άρτας
• Ένας 79χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός χθες τα ξημερώματα στην περιοχή της Κορωνησίας Άρτας, με τον πνιγμό να θεωρείται η πιθανότερη αιτία για τον θάνατό του. Ο άτυχος ηλικιωμένος αγνοούνταν το τελευταίο διήμερο και απ’ το πρωί του Σαββάτου είχε ξεκινήσει έρευνα από την Αστυνομία, το Λιμενικά αλλά και δύτες από τη ΛΕΚ Πρέβεζας. Τελικά εντοπίστηκε από ψαρά. Η σορός του μεταφέρθηκε στα Γιάννενα προκειμένου να διενεργηθεί νεκροτομή. Στο μεταξύ, στην ακτή της Σαλαώρας βρέθηκαν και προσωπικά αντικείμενα του θύματος.
Βγήκε στην αυλή του και άρχισε να πυροβολεί!
• Χωρίς λόγο πυροβολούσε με την καραμπίνα του ένας 68χρονος από την αυλή του σπιτιού του στο Νεοχώρι της Άρτας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την Αστυνομία για άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη οπλοκατοχή. Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς είχε στην κατοχή του δύο καραμπίνες με ληγμένες άδειες κατοχής, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Αλβανός ήταν ο διαρρήκτης σπιτιών στον Λια Θεσπρωτίας
• Ένας 28χρονος Αλβανός ταυτοποιήθηκε ως δράστης σε δύο περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών από σπίτια στον Λια Θεσπρωτίας. Όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, οι διαρρήξεις έγιναν από τον Σεπτέμβριο του 2012 έως τον Μάρτιο του 2013 σε σπίτια στον Λια απ’ τα οποία αφαιρέθηκαν ρούχα, ποτά κι ένα μαχαίρι αντίκα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η μουσική στη… διαπασών σε καταστήματα της Πλαταριάς
• Με την κατηγορία της ηχορύπανσης και την απουσίας άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο στην Πλαταριά Θεσπρωτίας τρεις υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όπως διαπίστωσαν οι Αρχές, η μουσική που έπαιζε στα καταστήματά τους παραβίαζε τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου, ενώ δεν υπήρχε και η προβλεπόμενη από τον Νόμο άδεια.