ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Μιχ. Αγγέλου

21 Σεπ 2016 • 07:14
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Μιχ. Αγγέλου

• Από την οδό Μιχαήλ Αγγέλου ξεκινάει ένα νέο έργο ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Ιωαννιτών, το οποίο προστίθεται σε αυτά που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.
Με αυτή τη νέα εργολαβία προϋπολογισμού μελέτης  600.000 ευρώ, πρόκειται να ασφαλτοστρωθούν περίπου 3 χιλιόμετρα δρόμων,  οι περισσότεροι εντός της πόλης.
Στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου (από το σημείο όπου σταματάει ο πεζόδρομος έως το σημείο του γηπέδου «Ζωσιμάδες») οι εργασίες προβλέπεται να διαρκέσουν δύο μέρες και περιλαμβάνουν βαθύ φρεζάρισμα και  ασφαλτόστρωση.
Για το λόγο αυτό ο Δήμος Ιωαννιτών ενημερώνει πως  αύριο, Πέμπτη και μεθαύριο, Παρασκευή, χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιούνται οι εργασίες, απαγορεύεται η κυκλοφορία, στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου.  
Η κίνηση των πεζών θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης. Μετά το πέρας το εργασιών η οδός θα τεθεί ξανά σε κυκλοφορία.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.