ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεκαήμερο «φωτιά» περιμένει τον ΠΑΣ

12 Νοέ 2016 • 09:38
Δεκαήμερο «φωτιά» περιμένει τον ΠΑΣ

• Με αγωνία και αβεβαιότητα περιμένουν στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα την οριστική απόφαση για την αναστολή των εθνικών πρωταθλημάτων που αποφάσισε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ μετά την φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής, η οποία οφείλεται όπως όλα δείχνουν σε εμπρησμό.

Η ομάδα της Ηπείρου έχει μπροστά της έναν αγωνιστικό Γολγοθά καθώς σε διάστημα 10 ημερών από τις 20-29 Νοεμβρίου θα δώσει 4 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει τη Ξάνθη στα Πηγάδια την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, υποδέχεται τον Λεβαδειακό  την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στην εξ'αναβολής αναμέτρηση, στη συνέχεια έρχεται η Βέροια στα Γιάννενα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και τέλος την Τρίτη 29 Νοεμβρίου ταξιδεεύει στον Εύοσμο για να αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η προετοιμασία θα τροποποιηθεί αν υπάρξει αναστολή των εθνικών πρωταθλημάτων. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι αν το πόρισμα της Πυροσβεστικής , που ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς στο σπίτι του προέδρου της ΚΕΔ, δείξει εμπρησμό τότε τα πρωταθλήματα αναμένεται να διακοπούν για μια εβδομάδα, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική της Super League και ο ΠΑΣ δεν θα ταξιδέψει στα Πηγάδια της Ξάνθης.
Λόγω των συνεχόμενων βροχοπτώσεων οι προπονήσεις του ΠΑΣ διεξάγονται σε πλαστικό γήπεδο στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο και απουσιάζουν οι δύο διεθνείς του ΠΑΣ, ο Άντι Λίλα με την Εθνική Αλβανίας και ο Θέμης Τζημόπουλος με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας. Οι Ναδάλες, Ακόστα και Ζάιρο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο αρχηγός Αλέξης Μιχαήλ ταλαιπωρείται από μία ίωση.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.