ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενημερωτική ομιλία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

• Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία η αυριανή και η Ένωση Φίλων και Πασχόντων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Β.Δ. Ελλάδας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με τη γιατρό της Δρ Β. Κωσταδήμα, Νευρολόγο, Διευθύντρια ΕΣΥ Π.Γ.Ν.Ι. η οποία θα μιλήσει με θέμα «Νέα όπλα στη μάχη εναντίον της Σ.Κ.Π. δίνουν μήνυμα αισιοδοξίας». Η εκδήλωση θα γίνει αύριο, Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ. στο χώρο του  σωματείου (Γ. Παπανδρέου 2, παλαιό Χατζηκώστα). Θα συνεχίσουν οι ομιλίες την πρώτη Κυριακή του κάθε μήνα και ώρα 11:30 π.μ. μέχρι τον Ιούνιο.

3 Δεκ 2016 • 09:10
Ενημερωτική ομιλία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας


• Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία η αυριανή και η Ένωση Φίλων και Πασχόντων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Β.Δ. Ελλάδας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με τη γιατρό της Δρ Β. Κωσταδήμα, Νευρολόγο, Διευθύντρια ΕΣΥ Π.Γ.Ν.Ι. η οποία θα μιλήσει με θέμα «Νέα όπλα στη μάχη εναντίον της Σ.Κ.Π. δίνουν μήνυμα αισιοδοξίας».
Η εκδήλωση θα γίνει αύριο, Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ. στο χώρο του  σωματείου (Γ. Παπανδρέου 2, παλαιό Χατζηκώστα). Θα συνεχίσουν οι ομιλίες την πρώτη Κυριακή του κάθε μήνα και ώρα 11:30 π.μ. μέχρι τον Ιούνιο.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.