ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Eκδήλωση για Γαστρονομία Οίνο και Τοπική Ταυτότητα

3 Δεκ 2016 • 09:20
Eκδήλωση για Γαστρονομία Οίνο και Τοπική Ταυτότητα



• Εκδήλωση – Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα «Γαστρονομία, Οίνος, Τοπική Ταυτότητα - Παράγοντες Προώθησης και Ανάπτυξης της Περιφέρειας» θα διεξάγει η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες της γαστρονομίας και της οινογνωσίας που θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και τις γνώσεις τους και συγκεκριμένα οι: Ηλίας Μαμαλάκης (Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, Γευσιγνώστης), Νανά Δαριώτη (Δημοσιογράφος Γεύσης και Διευθύντρια του περιοδικού «Αλάτι & Πιπέρι»), Άγγελος Ρέντουλας  (Αρχισυντάκτης στον «Γαστρονόμο» της Καθημερινής), Θάλεια Τσιχλάκη (Δημοσιογράφος Γεύσης FnL Guide και ΒΗΜΑgazino), Φώτης Βαλλάτος (Δημοσιογράφος Popaganda.gr & Blue της Aegean Airlines), Βίκη Κουμάντου (Food Blogger, ιδιοκτήτρια του blog TasteFull) και Ανδρέας Ν. Αν­δρουλιδάκης (Δημοσιογράφος Οίνου).
* Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην Γραμματεία του Μουσείου Αργυροτεχνίας στο τηλ.: 26510 64065 (όλες τις ημέρες της εβδομάδας, πλην Τρίτης, και ώρες 10:00 - 17:00).

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.