• Δεν τα κατάφερε ο Βίκος Ζαγοροχώρια και ηττήθηκε με 51-66 από τον Αριστοτέλη Φλώρινας στο χτεσινό ντέρμπι παραμονής στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ. Οι Φλωρινιώτες αποδείχθηκαν πιο συγκεντρωμένοι και έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη, την οποία κατέκτησαν δικαίως.
Στα... αποδυτήρια έμεινε ο Βίκος στο πρώτο δεκάλεπτο. Με ανύπαρκτη άμυνα και μόνιμα κακές επιλογές στο επιθετικό κομμάτι βρέθηκε να δέχεται συνεχώς τρίποντα και την διαφορά να ξεφεύγει στο -16 (9-25). Μοναδικός διασωθέντας ο Γιωτάκης με επτά πόντους.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανασάνουν αγωνιστικά, αλλά κάθε φορά που πλησίαζαν στο σκορ προδίδονταν από την άμυνα τους. Τελικά, στο φινάλε του ημιχρόνου κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά στο -10.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μίχο να είναι εξαιρετικός επιθετικά και να σκοράρει επτά συνεχόμενους πόντους για το 31-45. Μετά το 37-52 ο Βίκος πίεσε στην άμυνα και με βολές του Μιχαήλ και συνεχόμενα καλάθια του Γιωτάκη μείωσε στο φινάλε του δεκαλέπτου σε 44-52.
Τελικά η μείωση της τρίτης περιόδου δε συνεχίστηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι με απανωτά τρίποντα έστειλαν στο καναβάτσο του γηπεδούχους και τη διαφορά να φτάνει στο +17 46-63 και 49-66.
Το τελικό 51-66 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Πλέον, οι παίκτες του Βίκου θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το κακό πρώτο μισό της σεζόν και να κοιτάξουν να ανασυνταχθούν στη διακοπή του πρωταθλήματος.
Τα δεκάλεπτα: 11-25, 29-39, 44-52, 51-66
Βίκος Ζαγοροχώρια (Β. Παπαγγέλης): Μιχαήλ 12 (1), Πανταζής 2, Κάκος, Βάτσιος, Αντωνίου 2, Ζήκος, Τώνης, Εξαρχόπουλος (1), Τζοβάρας 8, Νικηφορίδης, Λάμπρου, Γιωτάκης 16
Αριστοτέλης Φλώρινας: Τούζος 8 (2), Γυμνόπουλος 10, Τραϊανού, Κέκελης 14 (4), Γκατζόπουλος, Μηλλιός, Σκαρλάτος 18 (4), Παπαδόπουλος, Μίχος 11, Καραβατάκης 3 (1), Βασιλείου 2, Δάμο.