ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σήμερα η έναρξη της προετοιμασίας για το φινάλε του πρωταθλήματος

26 Απρ 2017 • 07:35
Σήμερα η έναρξη της προετοιμασίας για το φινάλε του πρωταθλήματος

• Ημέρα ρεπό ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα θα ξεκινήσει  η προετοιμασία για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος την Κυριακή  με την ΑΕΚ στο «Ζωσιμάδες».
Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό  στο «Γ. Καραϊσκάκης»  με 5-0 και συνολικά η εικόνα της ομάδας της Ηπείρου στο τελευταίο κομμάτι  του  πρωταθλήματος  δεν είναι η αρμόζουσα και στο στρατόπεδο των Ηπειρωτών υπάρχει έντονος   προβληματισμός.  Μια καλή ευκαιρία για να αμβλυνθούν  κάπως  οι  άσχημες  εντυπώσεις  είναι το τελευταίο παιχνίδι κόντρα  στην  ΑΕΚ.
Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης  παρέμεινε στην Αθήνα μετά το τέλος του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό και επέστρεψε χτες το βράδυ στα Ιωάννινα.  Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός απέφυγε και στο Φάληρο να απαντήσει σχετικά με το δικό του μέλλον στον πάγκο του «Άγιαξ της Ηπείρου» και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Συμφωνία με Ολυμπιακό για Κούτρη
Σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Λεονάρντο Κούτρη ήρθε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προέρχονται από τους «ερυθρόλευκους».
Ο 22χρονος Ελληνοβραζιλιάνος εντυπωσίασε με τις φετινές του εμφανίσεις και βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για αρκετές ελληνικές ομάδες, που βλέπουν στο πρόσωπό του ένα ελπιδοφόρο αριστερό μπακ χαφ.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος της  μεταγραφής φτάνει τις 600 χιλιάδες ευρώ, με τους «ερυθρόλευκους» να θεωρούν τον Ελληνοβραζιλιάνο άσσο επένδυση για το μέλλον.
Ο Κούτρης έχει φέτος με τον ΠΑΣ 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (27 πρωτάθλημα, 3 κύπελλο, 2 προκριματικά Europa League), ενώ πέτυχε στη Νορβηγία το γκολ της ιστορικής πρόκρισης στην παράταση του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Οντ.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με ΑΕΚ
Στην διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν χτες τα εισιτήρια του κυριακάτικου παιχνιδιού του  ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ, του τελευταίου παιχνιδιού της χρονιάς για την ομάδα της Ηπείρου.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε κοινή τιμή 10 ευρώ στην παλιά (θύρες 9 και 10) και στην μεγάλη (θύρες 3, 4 και 6) σκεπαστή κερκίδα, ενώ τα παιδικά είναι στα 5 ευρώ.
Ο ΠΑΣ θα ανοίξει την θύρα 7 που είναι για τους φιλοξενούμενους οπαδούς με την τιμή του εισιτηρίου να είναι 15 ευρώ.
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανηπειρωτικό από 10:00 – 17:00 έως την Παρασκευή, το Σάββατο από 10:00-14:00, ενώ την Κυριακή θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια έξω από το «Ζωσιμάδες»  από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.