ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Είχαν φορτώσει σε Ι.Χ. 48 κιλά χασίς

10 Μάϊ 2017 • 07:16
Είχαν φορτώσει σε  Ι.Χ. 48 κιλά χασίς

• Στη σύλληψη δύο Ελλήνων διακινητών, ηλικίας 57 και 34 χρονών, οδήγησαν οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηγουμενίτσας.
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας χθες το πρωί, συνελήφθησαν στη Νεράιδα Θεσπρωτίας και στην Ελεούσα Ιωαννίνων, οι δύο ημεδαποί.
Ειδικότερα, ο 57χρονος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας 45 δέματα, που περιείχαν 47 κιλά και 160 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ ο 34χρονος, ως οδηγός άλλου Ι.Χ.Ε. οχήματος, λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου οχήματος και ενημέρωνε τον 57χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.