ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζει στον πάγκο του ΠΑΣ ο Σιαμέτης

24 Μάϊ 2017 • 07:24
Συνεχίζει στον πάγκο του ΠΑΣ ο Σιαμέτης

• Mε τον Γιώργο Σιαμέτη στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική χρονιά οι γυναικείες ομάδες του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Γιαννιώτης προπονητής ανανέωσε τη συνεργασία του τόσο στο γυναικείο τμήμα όσο και στο τμήμα κορασίδων.
Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα σε ανακοίνωσή της τόνισε: «Τιμή μας που θα συνεχίσουμε να έχουμε μαζί μας τον προπονητή που όλοι μας πιστεύουμε είναι ο μόνος κατάλληλος να επαναφέρει την ομάδα εκεί που της αρμόζει».
Από την πλευρά του ο Γιώργος Σιαμέτης δήλωσε: «Ύστερα από τις διαβεβαιώσεις των διοικούντων πως η ομάδα θα χτιστεί με αποκλειστικό και μοναδικό στόχο την επιστροφή στην Α2 δεν είχα και πολλά να σκεφτώ. Μετά από την συγκυριακή πτώση της ομάδος χρειάζεται η συστρατευση όλων όσων την έχουν αγαπήσει και πονέσει. Εξάλλου οι «καπετάνιοι» εγκαταλείπουν τελευταίοι το πλοίο. Τα όνειρά μου και οι φιλοδοξίες μου συμπίπτουν ακριβώς με τις βλέψεις της ομάδος. Υπόσχομαι στους φίλους της ομάδος πως θα δουλέψω πολύ σκληρά με τις παίχτριές μου για να επιστρέψουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει».

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.