• Ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει Νησί, Κρύα, ΑΕΜ και Πράμαντα στην Α’ κατηγορία αφού επικράτησε χθες 2-0 του Ολυμπιακού Βοτανικού.
Στον αγωνιστικό τομέα ο Αγροτικός ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε τη νίκη η οποία θα μπορούσε να ήταν και με μεγαλύτερο σκορ.
Στο 16’ ο Γκόνης εκτέλεσε φάουλ και ο Φερούλης με προβολή στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-0.
Στο 18’ ακυρώθηκε γκολ του Φερούλη ως οφσάιντ.
Στο 21’ ο Φερούλης με πλασέ έκανε το 2-0.
Στο 48’ σέντρα του Τσιφτσή κεφαλιά του Μπισέλα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ζότα.
Ακολούθησαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες για τον Αγροτικό με τους Μακρή και Γρίβα με τον τερματοφύλακα Ζώτο να κρατάει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.
Στο 80’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μπαζιώρας για επικίνδυνο παιχνίδι.
Διαιτησία: Θάνος (Τάτσης-Μωυσιάδης).
Αγροτικός: Ζότα, Παπαναστασίου, Δρίβας, Μητρογιάννης, Γκάνας, Μπαζιώρας, Μακρής Ζότα Α., Γκόνης, Γρίβας, Φερούλης (92’ Κεραμίδης).
Ολυμπιακός Βοτανικού: Ζώτος Κ., Λέζος, Τσιφτσής (79’ Ζώτος Γ.), Κωνσταντής, Μπαρέκος, Κωστάκης (42’ Σιώλος), Ποζιόπουλος (61’ Τζίμας), Διαμάντης, Μπισέλας, Ρομποτής, Κοκκιάδης.
• Μετά το τέλος του αγώνα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Αγροτικού ο προπονητής Μπάμπης Νταλάκας.