ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά προτζούνιορς-μπαμπίνι ΔΩΔΩΝΗ 2016-17

26 Ιούν 2017 • 07:07
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά προτζούνιορς-μπαμπίνι ΔΩΔΩΝΗ 2016-17

• Για ένα τριήμερο νεαροί αθλητές 32 ακαδημιών είχαν την  δυνατότητα στο γήπεδο «Γ. Πρίσκας» να δείξουν τις ποδοσφαιρικές αρετές τους.
Εκτός από τους αγώνες προτζούνιορς και μπαμπίνι, έγινε χθες και ο αγώνας των παλαιμάχων του ΠΑΣ Γιάννινα με τους εργαζόμενους και τα στελέχη της Ε.Ψ.Ε.Π. σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη με 3-2, αλλά αυτό φυσικά έχει μικρή σημασία μιας και στο παιχνίδι δεν ήταν αυτοσκοπός η νίκη.
Σε όλους τους νεαρούς αθλητές δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά, από τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομών της ΕΠΣΗΠ Παναγιώτη Δαβή, από τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα Μιχάλη Στέφανο και από τον υπεύθυνο Τύπου της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Γιάννη Κεΐσογλου.

MPAMPINI 1 25 6 17

Η Ε.Ψ.Ε.Π. έδωσε τιμητική πλακέτα στους παλαίμαχους του ΠΑΣ, ενώ στις δύο ομάδες δόθηκαν μετάλλια.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς στις δηλώσεις του ανέφερε: «Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να κλείσουμε αυτή την ποδοσφαιρική χρονιά, το να παρακολουθούμε τους μικρούς αθλητές να παίζουν ποδόσφαιρο, να κάνουν αυτό που αγαπάνε και χαίρονται. Είναι η νέα γενιά ποδοσφαίρου, η νέα γενιά αθλητών, είναι παιδάκια που μας αρέσει να τα καθοδηγούμε ώστε να γίνουν καλοί ποδοσφαιριστές, καλοί αθλητές και καλοί άνθρωποι».
Από την πλευρά του ο υπεύθυνος Τύπου της ΔΩΔΩΝΗΣ Γιάννης Κεΐσογλου τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος το τουρνουά στέφθηκε με επιτυχία και ευχαριστώ όλους εσάς που στηρίξατε αυτή την προσπάθεια. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να βλέπεις τα παιδιά να παίζουν, να χαίρονται, αυτό που λέμε μια ευγενής άμιλλα και ένας καλός εννοούμενος ανταγωνισμός, είναι πάρα πολύ όμορφο να το βλέπεις, τους γονείς να είναι δίπλα στα παιδιά τους, τους προπονητές και όλους τους παράγοντες, την ΕΠΣΗΠ, είναι μια γιορτή ποδοσφαίρου και η γιορτή πρέπει να είναι χαρά και τίποτε άλλο. Μαζί αποχαιρετούμε και την σχολική χρονιά, υποδεχόμαστε το καλοκαίρι κυρίως τα μικρά παιδιά».

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.