ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κερνάμε Ήπειρο: Τρεις εκθέσεις με τοπικά προϊόντα

5 Ιούλ 2017 • 07:39
Κερνάμε Ήπειρο: Τρεις  εκθέσεις με τοπικά προϊόντα

• Η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας την υποστήριξη ενεργειών προβολής και προώθησης των τοπικών αγροτικών προϊόντων και στα πλαίσια μιας δυναμικής και εξωστρεφούς πολιτικής ανάδειξης της πλούσιας παραγωγής της Ηπειρωτικής Γης, αναλαμβάνει από κοινού με τους παραγωγούς τη διοργάνωση εκθέσεων με τοπικά προϊόντα της Ηπείρου.
Οι εκθέσεις θα λάβουν χώρα στα Σύβοτα από 28 έως 30 Ιουλίου στο χώρο του πάρκινγκ της παραλίας, στην παραλία της Πρέβεζας από 25 έως 27 Αυγούστου και στην Άρτα στην πλατεία Σκουφά πλησίον Ιερού Ναού Παρηγορήτισσας από 8 έως 10 Σεπτεμβρίου.
• Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από την 12η Ιουλίου, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 26510 87111 (κα Σοφία Φούκη), είτε αποστέλλοντας αίτημα συμμετοχής με τα στοιχεία τους, στο  e-mail: s.fouki@php.gov.gr

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.