• Με τέσσερις αγώνες συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου η 19η Ποδοσφαιρική Συνάντηση Ζαγορίου.
Το Σάββατο στο γήπεδο Φλαμπουραρίου, Τσεπέλοβο - Κουκούλι 1-2, και Καπέσοβο- Βρυσοχώρι 2-1 στο γήπεδο Ασπραγγέλων.
Στον αγώνα αυτό ήταν παρών και ο πατέρας του αδικοχαμένου, σε δυστύχημα προ μηνών, ποδοσφαιριστή του Καπεσόβου Σταμάτη Βογά, στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένο το φετινό τουρνουά. Οι συμπαίκτες του (φωτό), με ένα πανό που έγραφε «Σταμάτη ζεις», την φανέλα με τον αριθμό 4 που φορούσε και την ημερομηνία που έχασε τη ζωή του, τον τίμησαν με τον δικό τους τρόπο.
Στα άλλα παιχνίδια, την Κυριακή στο γήπεδο Τσεπελόβου Πάπιγκο - Σκαμνέλι 1-2 και στο σκορ της αγωνιστικής Ελατοχώρι - Ασπράγγελοι 5-1 στο γήπεδο Κήπων.
Την πρώτη αγωνιστική, στις 8 Ιουλίου, το Ελατοχώρι είχε συντρίψει με 8-0 το Σκαμνέλι και το Τσεπέλοβο με 6-2 το Βραδέτο.
Η 19η Ποδοσφαιρική Συνάντηση Ζαγορίου συνεχίζεται αύριο, Τετάρτη (έναρξη 6:30 μ.μ.) με τις εξής αναμετρήσεις:
Κουκούλι - Βραδέτο, γήπεδο Κήπων.
Βρυσοχώρι - Φραγκάδες, γήπεδο Τσεπελόβου.
Πάπιγκο - Ελατοχώρι, γήπεδο Ασπραγγέλων.
Σκαμνέλι - Ασπράγγελοι, γήπεδο Φλαμπουραρίου.