ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ισοπαλία (1-1) ο ΠΑΣ αποχαιρέτησε το Καρπενήσι

20 Ιούλ 2017 • 08:32
Με ισοπαλία (1-1) ο ΠΑΣ  αποχαιρέτησε το Καρπενήσι

• Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το δεύτερο και τελευταίο φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι με αντίπαλο την νεοφώτιστη Λαμία.
Στο χθεσινό παιχνίδι ο ΠΑΣ δοκίμασε δύο παίκτες τον Βραζιλιάνο Λουίς Ενρίκε (23 ετών, είναι 8άρι και έπαιζε στην Κασκαβέλ) ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις και ο 20χρονος Αντώνης Φουάσης από τον Ολυμπιακό ο οποίος δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο.
Ο ΠΑΣ παρουσιάστηκε νωθρός στο πρώτο μισάωρο του αγώνα και μέχρι να βρει τα πατήματα του η Λαμία ήταν επικίνδυνη είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ακόστα κατάφερε να ανοίξει σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Ο ΠΑΣ στις ευκαιρίες της Λαμίας απάντησε με τον Βιδάλ να έχει δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Πετράκης άλλαξε όλη την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο πρώτο μέρος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να παρουσιαστεί με πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να έχει στο μισό γήπεδο την Λαμία να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Κόντε, ενώ είχε την ευκαιρία να πάρει και το παιχνίδι με το Νικολιά να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Πίτκα.
Η Λαμία είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο με τον Ακόστα στο 12’ να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Ο ΠΑΣ απάντησε στο 18’ με τον Βιδάλ να κάνει το σουτ και την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
Νέα ευκαιρία για την Λαμία στο 24’ ο Βουό με κάθετη βγάζει τον Ακόστα απέναντι από τον Βελλίδη, το πλασέ όμως του πρώην άσου του ΠΑΣ είναι άστοχο.
Δύο σπουδαίες ευκαιρίες για τον τον ΠΑΣ στο 35’ και 37’ με Χαλκιαδάκη και Ναδάλες αντίστοιχα.
Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 42’ ο Παντελιάδης εκτελεί το πλάγιο και ο Βουό με γυριστή κεφαλιά κάνει το 0-1 για τη Λαμία.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ κυριάρχησε στον αγώνα και στο 69’ ισοφάρισε σε 1-1 όταν  ο Κοζορώνης εκτέλεσε κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι και ο Κόντε με πλασέ έκανε το 1-1.
Στο 79’ ο ΠΑΣ είχε δεύτερο δοκάρι με δυνατό σουτ του Νικολιά έξω από την μεγάλη περιοχή.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Καρανίκας, Φουάσης, Σερβιλάκης, Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης, Βιδάλ, Ντόλοβατς
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ έπαιξε με τους: Πασχαλάκη, Μουταμπάλα, Μιχαήλ, Σκόνδρα, Μαυροπάνο, Κόντε, Γιάκο, Μπουκουβάλα, Νικολιά, Κοζορώνη, Λουίς Ενρίκε.
Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Όμο, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βουό.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία έπαιξε με τους: Πίτκα, Κουτρομάνο, Τσέλιο, Πότλογκαρ, Καραγιάννη, Τσούκαλο, Ασίγκμπα, Παπαργυρίου, Φράγγο, Μπουλούλη, Όμο.
Πετράκης: «Δεν υπολογίζω τον Μαμπουλού»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο φιλικό με την Λαμία δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης, ενώ σε ερώτηση του PASsports.gr τι γίνεται με τον Γαλλοκονγκολέζο επιθετικό Κρίστοφερ Μαμπουλού ο οποίος και σήμερα δεν ήταν στο Καρπενήσι, δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή  δεν τον υπολογίζεται στην ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Παίζαμε με μια ομάδα που πιστεύω ότι θα έχει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Αρχή είναι ακόμη, σε αυτά που δουλεύουμε είμαι ευχαριστημένος. Στην προετοιμασία ξέρετε ότι όλοι λένε ότι όλα είναι καλά, αλλά εγώ το εννοώ και με αισιοδοξία περιμένουμε να είμαστε κάθε μέρα καλύτεροι και να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».
Ο κ. Πετράκης, σχολιάζοντας την απουσία του Μαμπουλού από το χθεσινό παιχνίδι, είπε ότι για αυτόν «δεν  είναι μέλος της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί μας, δεν τον υπολογίζω».
Τέλος για το ενδεχόμενο ανακοίνωσης κάποιας νέας μεταγραφής δήλωσε: «Αυτό είναι θέμα της Διοίκησης. Εγώ εγκρίνω, αλλά την ανακοίνωση δεν την κάνω εγώ».

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.