ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας και του κυπέλλου ερασιτεχνών

• Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΣΗΠ η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας, αλλά και του κυπέλλου ερασιτεχνών. Την πρώτη αγωνιστική στην Α΄ Ερασιτεχνική βγήκε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ανατολή και τον Θρίαμβο Σερβιανών, αλλά και ορισμένες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις όπως το ματς του Βελισσαρίου με το Πέραμα και η μονομαχία της Κατσικάς με την Ελεούσα.Το πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 9 - 10 Σεπτεμβρίου.Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:Πράμαντα-ΜουσιωτίτσαΡοδοτόπι-ΚρύαΝησί-ΑμπελόκηποιΚράψη-Αγροτικός Αστέρας Άνω ΚαλαμάΜικρασιάτες-ΧουλιαράδεςΒελισσάριο-ΠέραμαΚατσικά-ΕλεούσαΑνατολή-Θρίαμβος ΣερβιανώνΣτην Β’ κατηγορία στον Α’ όμιλο η 1η αγωνιστική είναι η εξής:Κεφαλόβρυσο-ΑμφιθέαΠερίβλεπτος-ΣταυράκιΑΠΟΕΛ-Αγία ΜαρίναΖωοδόχος-ΠανζαγορισιακόςΑπείθαρχος-Πίνδος ΚόνιτσαςΚαρυές-ΚόντσικαΠωγωνάτος-ΑΕ ΓιάννεναΚληματιά-ΚάστροΣτον Β’ όμιλο η 1η αγωνιστική είναι η εξής:Ελληνικό-ΚαστρίτσαΠεδινή-ΜέτσοβοΛογγάδες-ΗλιόκαληΚοσμηρά-Ολυμπιακός ΒοτανικούΑσβεστοχώρι-ΔροσοχώριΚουτσελιό-ΠΑΣ Πηγών ΛούρουΑνήλιο-ΠλατανιάΠήγασος-ΔαφνούλαΧωρίς τη συμμετοχή του ΠΑΣ το κύπελλο ερασιτεχνών Χωρίς τη συμμετοχή του κυπελλούχου ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί φέτος το κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ. Αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια με την Κρανούλα να έχει τοπικό ντέρμπι με την Κρύα, η Ζωοδόχος υποδέχεται το Ροδοτόπι, ενώ η ΑΕΜ παίζει με την Ανατολή.Αναλυτικά το πρόγραμμα του κυπέλλου έχει ως εξής:Αμφιθέα-ΑγροτικόςΠεριστέρι-ΛογγάδεςΠανζαγορισιακός-ΚόντσικαΠΑΣ Πηγών Λούρου-ΚοσμηράΚαρυές-ΠεντέληΜικρασιάτες-ΑνατολήΖωοδόχος-ΡοδοτόπιΠεδινή-ΚατσικάΚληματιά-ΑπείθαρχοςΧουλιαράδες-ΠλατανιάΑγία Μαρίνα-ΒουνοπλαγιάΧαροκόπι-ΚαστρίτσαΠωγωνάτος-ΑμπελόκηποιΔαφνούλα-ΠράμανταΠερίβλεπτος-ΕλεούσαΕλληνικό-Θρίαμβος ΣερβιανώνΛαψίστα-ΑτρόμητοςΡωμανό-ΣυρράκοΣταυράκι-ΒελισσάριοΗλιόκαλη-ΒοτονόσιΑΕ Γιάννενα-ΑΠΟΕΛΟλυμπιακός Βοτανικού-ΜουσιωτίτσαΠίνδος Κόνιτσας-ΝησίΜέτσοβο-ΔροσοχώριΚρανούλα-ΚρύαΚουτσελιό-ΚράψηΚάστρο-ΠέραμαΠήγασος-ΑσβεστοχώριΧωρίς αγώνα πέρασαν οι Κραψήτες Καππαδόκες, Κεφαλόβρυσο και ΑνήλιοΟι αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου.

22 Αύγ 2017 • 07:50
Η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας και του κυπέλλου ερασιτεχνών


• Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΣΗΠ η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας, αλλά και του κυπέλλου ερασιτεχνών.
Την πρώτη αγωνιστική στην Α΄ Ερασιτεχνική βγήκε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ανατολή και τον Θρίαμβο Σερβιανών, αλλά και ορισμένες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις όπως το ματς του Βελισσαρίου με το Πέραμα και η μονομαχία της Κατσικάς με την Ελεούσα.
Το πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 9 - 10 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
Πράμαντα-Μουσιωτίτσα
Ροδοτόπι-Κρύα
Νησί-Αμπελόκηποι
Κράψη-Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά
Μικρασιάτες-Χουλιαράδες
Βελισσάριο-Πέραμα
Κατσικά-Ελεούσα
Ανατολή-Θρίαμβος Σερβιανών

Στην Β’ κατηγορία στον Α’ όμιλο η 1η αγωνιστική είναι η εξής:
Κεφαλόβρυσο-Αμφιθέα
Περίβλεπτος-Σταυράκι
ΑΠΟΕΛ-Αγία Μαρίνα
Ζωοδόχος-Πανζαγορισιακός
Απείθαρχος-Πίνδος Κόνιτσας
Καρυές-Κόντσικα
Πωγωνάτος-ΑΕ Γιάννενα
Κληματιά-Κάστρο

Στον Β’ όμιλο η 1η αγωνιστική είναι η εξής:
Ελληνικό-Καστρίτσα
Πεδινή-Μέτσοβο
Λογγάδες-Ηλιόκαλη
Κοσμηρά-Ολυμπιακός Βοτανικού
Ασβεστοχώρι-Δροσοχώρι
Κουτσελιό-ΠΑΣ Πηγών Λούρου
Ανήλιο-Πλατανιά
Πήγασος-Δαφνούλα

Χωρίς τη συμμετοχή του ΠΑΣ το κύπελλο ερασιτεχνών
Χωρίς τη συμμετοχή του κυπελλούχου ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί φέτος το κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ. Αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια με την Κρανούλα να έχει τοπικό ντέρμπι με την Κρύα, η Ζωοδόχος υποδέχεται το Ροδοτόπι, ενώ η ΑΕΜ παίζει με την Ανατολή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του κυπέλλου έχει ως εξής:
Αμφιθέα-Αγροτικός
Περιστέρι-Λογγάδες
Πανζαγορισιακός-Κόντσικα
ΠΑΣ Πηγών Λούρου-Κοσμηρά
Καρυές-Πεντέλη
Μικρασιάτες-Ανατολή
Ζωοδόχος-Ροδοτόπι
Πεδινή-Κατσικά
Κληματιά-Απείθαρχος
Χουλιαράδες-Πλατανιά
Αγία Μαρίνα-Βουνοπλαγιά
Χαροκόπι-Καστρίτσα
Πωγωνάτος-Αμπελόκηποι
Δαφνούλα-Πράμαντα
Περίβλεπτος-Ελεούσα
Ελληνικό-Θρίαμβος Σερβιανών
Λαψίστα-Ατρόμητος
Ρωμανό-Συρράκο
Σταυράκι-Βελισσάριο
Ηλιόκαλη-Βοτονόσι
ΑΕ Γιάννενα-ΑΠΟΕΛ
Ολυμπιακός Βοτανικού-Μουσιωτίτσα
Πίνδος Κόνιτσας-Νησί
Μέτσοβο-Δροσοχώρι
Κρανούλα-Κρύα
Κουτσελιό-Κράψη
Κάστρο-Πέραμα
Πήγασος-Ασβεστοχώρι
Χωρίς αγώνα πέρασαν οι Κραψήτες Καππαδόκες, Κεφαλόβρυσο και Ανήλιο
Οι αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.