• Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα.Η Κ 17 θα υποδεχθεί σήμερα στις 11 στο Epirus Football Arena την Ξάνθη. Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα μετά την ήττα-σοκ από τη Λάρισα θέλει τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι μιας και η Ξάνθη θα είναι ο βασικός της αντίπαλος (όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια) για την είσοδο στα play-off.Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτριος Μπαϊλης με βοηθούς τους Παύλο Φραγκούλη και Άγγελο Τσόγκα από την Πρέβεζα.Στη Θεσσαλονίκη η Κ20 Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 13:30 στο Αθλητικό Κέντρο Λώλας ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.Είναι μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Χρήστου Αγγέλη η οποία ψάχνει τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέφανος Δημητριάδης με βοηθούς τους Χαράλαμπο Πασσαλή και Σταύρο Χρυσαιδή από την Χαλκιδική.
• Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η Κ 17 θα υποδεχθεί σήμερα στις 11 στο Epirus Football Arena την Ξάνθη. Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα μετά την ήττα-σοκ από τη Λάρισα θέλει τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι μιας και η Ξάνθη θα είναι ο βασικός της αντίπαλος (όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια) για την είσοδο στα play-off.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτριος Μπαϊλης με βοηθούς τους Παύλο Φραγκούλη και Άγγελο Τσόγκα από την Πρέβεζα.
Στη Θεσσαλονίκη η Κ20
Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 13:30 στο Αθλητικό Κέντρο Λώλας ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.
Είναι μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Χρήστου Αγγέλη η οποία ψάχνει τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέφανος Δημητριάδης με βοηθούς τους Χαράλαμπο Πασσαλή και Σταύρο Χρυσαιδή από την Χαλκιδική.