ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκληρώθηκε η έκθεση για την οδική ασφάλεια

18 Οκτ 2017 • 07:09
Ολοκληρώθηκε η έκθεση  για την οδική ασφάλεια

• Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η εκπαιδευτικού χαρακτήρα, έκθεση ζωγραφικής, με θέμα "η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών", που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", στον χώρο «Γ.Α.Κ. - Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ηπείρου» (Σουφαρί Σαράι), στα Ιωάννινα.
Την έκθεση επισκέφθηκαν, με ελεύθερη είσοδο, περίπου 8.000 παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί και είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις 214 παιδικές δημιουργίες, με συμβουλές παιδιών για την ασφαλή οδήγηση. Παράλληλα, όλοι οι μικροί επισκέπτες ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ δημιούργησαν τις δικές τους ζωγραφιές για την οδική ασφάλεια.
Την έκθεση είχαν εγκαινιάσει στις 2 Οκτωβρίου ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Γενικός Διευθυντής της «Συμμαχία για την Ελλάδα» Γιώργος Καλούδης. Η έκθεση υλοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών-επιχειρήσεων: ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε., SKODA KOSMOCAR, ΜΕΒΓΑΛ, AEGEAN, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, HERTZ, SAZ CITY LIFE HOTEL, ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ A.E.E., FRESH LINE, FISIKON, J. WALTER THOMPSON ATHENS, OMIKRON ELECTRONICS, HOTEL BRAIN S.A. και VISION OF SOUND.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.