• Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η γυναικεία ομάδα της Προοδευτικής Περάματος η οποία χθες στο «Στάθης Τσανακτσής» πήρε τη νίκη με 3-1 από τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας.
Η ομάδα του Νίκου Κύργιου ήταν ανώτερη και δίκαια έφτασε στη νίκη.
Το σκορ για την Προοδευτική άνοιξε στο 36’ όταν η Σκούρου εκτέλεσε κόρνερ και η Παπαδημητρίου με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η Λισγάρα στο 39’ με σουτ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 2-1 στο 70’ με κεφαλιά της Μούση.
Το τελικό 3-1 έκανε στο 84’ με σουτ η Ράπτη.
Διαιτησία: Τσέτσιλας (Μωϋσιάδης –Φαλτάκας).
Προοδευτική Περάματος (Κύργιος): Οικονομίδη, Σαμουηλίδου, Αρσένη, Υφαντή, Ντόκου, Παπαδημητρίου, Μήτα (85΄ Ντόβα), Σκούρου, Τσιούρη (78΄Γρίβα), Ράπτη (90΄Φερεντίνου), Λισγάρα.
Αμαζόνες (Χατζηπέτρου): Στέφου, Ράλλη (80΄ Μπεράτου), Νάση (43΄ Μούση), Σερίφη, Μπέλλου, Γιαννακούλη (43΄ Δημητρίου), Κούκα, Ράδη (46΄Κόκορα), Γαστεράτου, Bashka, Λάμπρου.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ