• Μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη στο προχθεσινό αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο, η προσοχή όλων στρέφεται στο μεθαυριανό (Σάββατο 5.15 μ.μ.) ματς του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κέρκυρα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Γιάννης Πετράκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού εκτός του ανέτοιμου Ροντρίγκεζ, και άπαντες είναι διαθέσιμοι για τον Σαββατιάτικο αγώνα. Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Κέρκυρα ξεκίνησε χθες, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον κύπελλο να κάνουν πρόγραμμα αποκατάστασης και για τους υπόλοιπους τεχνικές μετάβασης της μπάλας σε κλειστό χώρο και πολλές ασκήσεις τακτικής.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα το πρωί στις 11 στο ΠΕΑΚΙ, με τους παίκτες να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς, με σκοπό να παρουσιάσουν την ίδια καλή εικόνα και κυρίως την σοβαρότητα που έχουν επιδείξει στους τελευταίους αγώνες.
Στις καθυστερήσεις ο Πανιώνιος
Χθες διεξήχθη και το έτερο παιχνίδι του 7ου Ομίλου Κυπέλλου Ελλάδος, όπου συμμετέχει και ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Άρη να υποδέχεται τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν στο 39’ με τον Λάμπρου, ενώ στο 74 ο Πασάς έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Πανιώνιος όμως έκλεψε τη νίκη στις καθυστερήσεις με γκολ του Γεσίλ στο 93’ περιπλέκοντας την κατάσταση στον όμιλο.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη και θέλει νίκη ή ισοπαλία στην χειρότερη περίπτωση προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στον άλλο αγώνα ο Παναιγιάλειος θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 28-30 Νοεμβρίου.
Βαθμολογία
1. ΠΑΣ Γιάννινα 4 4-1
2. Πανιώνιος 4 3-2
3. Άρης 3 2-2
4. Παναιγιάλειος 0 0-4
Επόμενη αγωνιστική (28-30/11/2017): Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιγιάλειος-Πανιώνιος