• Σήμερα ξεκινάει το… παραμύθι στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων, που φέτος μεταμορφώνεται σε μία πόλη φτιαγμένη από ασήμι και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να την ανακαλύψουν και να ζήσουν μοναδικές στιγμές γιορτινής χαράς, δημιουργικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Τα «Ασημένια Χριστούγεννα» ανοίγουν επίσημα τις πύλες τους και υπόσχονται σε όλους όσους τα επισκεφτούν ένα παραμυθένιο ταξίδι γεμάτο γιορτινές εκπλήξεις, με… ξεναγούς ξωτικά, ξυλοπόδαρους, μάγους, ταχυδακτυλουργούς, παραμυθάδες, γνωστούς καλλιτέχνες, αλλά και τον ίδιο τον Άη Βασίλη!
Αύριο τα εγκαίνια
Τα επίσημα εγκαίνια του γιορτινού θεματικού χωριού στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων θα γίνουν αύριο, Σάββατο και προβλέπονται φαντασμαγορικά! Τα «Ασημένια Χριστούγεννα» θ’ αρχίσουν να ξετυλίγουν το παραμύθι τους από τις 18.30, σε μία τελετή με ξεχωριστό ρυθμό και χρώμα. Στις 19.00 η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών θα ταξιδέψει το κοινό στο κλίμα των ημερών παίζοντας Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Στις 19.30 εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων θα χαιρετίσει τον κόσμο και τα «Ασημένια Χριστούγεννα», ενώ η εκδήλωση θα κορυφωθεί στις 20.00 με συναυλία των ΟΝΑΡ, την οποία θα ανοίξει η γνωστή Γιαννιώτικη μπάντα των Macondo.
• Περισσότερες πληροφορίες για τα «Ασημένια Χριστούγεννα» στο: www.asimeniaxristougenna.gr.