ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Α' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

11 Δεκ 2017 • 08:39
Α' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κρύα - Πέραμα 2-2
Σπουδαίο παιχνίδι έγινε χθες στις εγκαταστάσεις του Epirus Football Arena με την Κρύα και το Πέραμα να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.
Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο εκεί όπου η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και είχαμε πολλές εναλλαγές φάσεων, αλλά και συναισθημάτων.
Το Πέραμα ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία στο 12’ με τον Χαμπίπη να κάνει το σουτ και τον Βάσιο να αποκρούει τη μπάλα.
Η Κρύα απάντησε στην ευκαιρία στο 22’ με τον Μάντζο από καλή θέση να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία στο 23’ για το Πέραμα με τον Χαμπίπη να κάνει το σουτ και την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.
Το Πέραμα άνοιξε το σκορ στο 27’ όταν ο Τάτσης εκτέλεσε πλάγιο με την μπάλα να πηγαίνει στον Καρυπιάδη, αυτός έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, μετά στην πλάτη του τερματοφύλακα Βάσιου, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και ο Ζήσης από κοντά με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 0-1.
Η Κρύα βρήκε την απάντηση στο γκολ του Περάματος στο 37’ με τον Παππά να ανατρέπει (σπρώξιμο) μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Μπαμπούλια Η. και τον διαιτητή να καταλογίζει σωστά το πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μάντζος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Οικονόμου ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Η Κρύα κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στο σκορ στο 53’ όταν ο Μπαμπούλιας Η. έκανε το σουτ σχεδόν από 30 μέτρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Οικονόμου ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα αφού δεν είχε καλή τοποθέτηση κάτω από την εστία του.
Στο 62’ το Πέραμα έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Φώτη να κάνει την κεφαλιά και τους αμυντικούς της Κρύας να διώχνουν πάνω στη γραμμή.
Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 64’ για το Πέραμα όταν ο Χαμπίπης βρήκε με ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Κρύας τον Φώτη και αυτός με σουτ έκανε το 2-2.
Η Κρύα στο 65’ είχε καλή στιγμή με το σουτ του Μάντζου και την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 72’ ο Μαργώνης έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία για την Κρύα στο 82’ με τον Κατσαρό να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή να κάνει το σουτ και τους αμυντικούς του Περάματος να διώχνουν σε κόρνερ.
Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν στο 86’ με τον Χαμπίπη να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει άουτ.
Διαιτησία: Θάνος (Τάτσης-Κόλλιας).
Κρύα: Βάσιος, Θανάσης (56’ Κοσμάς), Δούβλης, Τζώρτζης, Καλογερόπουλος, Αντωνίου, Μάντζος, Κατσαρός, Μάντζαρης (89’ Μπαμπούλιας Αρ.), Μπαμπούλιας Η., Κατράνας.
Πέραμα: Οικονόμου, Τάτσης (82’ Καρασάς), Μπίζιος, Στόλης, Καρυπιάδης, Φώτης, Παππάς (46’ Παπαδόπουλος), Ζήσης, Μανούρης, Χαμπίπης, Μαργώνης (74’ Γεωργιάδης).

MOYSIOTITSA ELEOYSA 10 12 17

Μουσιωτίτσα - Ελεούσα 2-1

• Αν και με δέκα παίκτες για παραπάνω από 85 και πλέον λεπτά λόγω της αποβολής του Αλεξίου ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας επικράτησε με 2-1 της Θύελλας Ελεούσας, πήρε το ντέρμπι του Σαββάτου και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς.
Το ματς ξεκίνησε δυνατά από την αρχή με την Μουσιωτίτσα να πετυχαίνει πάρα πολύ νωρίς μόλις στο 5΄ το 1-0 όταν ο Σταμούλης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πήρε αρκετά φάλτσα, πέρασε και το τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Γεωλδάση για το 1-0. Μετά την επίτευξη του γκολ ο Αλεξίου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Τάση για εξίβρυση. Εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα η Ελεούσα ανέβηκε και προσπάθησε να απειλήσει έχοντας μάλιστα δοκάρι στο 17΄ με τον Μιχαήλ. Όμως ο Κένταυρος βρήκε χώρο και κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ όταν στο 40΄ ο Τσόκρης έκανε το σουτ η μπάλα κατέληξε στο χέρι του Μπαζώρα με τον διαιτητή Τάση να κατολογίζει την εσχάτη των ποινών. Ο Σταμούλης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στην επανάληψη η ομάδα του Πέτρου Κοντοδήμα τα έπαιξε όλα για όλα και προσπάθησε να απειλήσει. Στο 60΄ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι (δικαιολογημένα) που δεν δόθηκε όταν ο Σπαλιάρας μέσα στην περιοχή τράβηξε από την φανέλα τον Μπλέτσα. Η Ελεούσα εν τέλει μείωσε σε 2-1  στο 63΄ με τον Μιχαήλ ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ζωτου. Η Ελεούσα διαμαρτύρεται για για δεύτερο πέναλτι στο 80΄ σε χέρι του Ναυρόζογλου.
Διαιτησία: Τάσης (Τσάντας - Γιώτης)
Μουσιωτίτσα: Ζώτος, Ταϊρης, Τσόκρης Λ.,  Κίτσος, Νικόπουλος, Σπαλιάρας, Σταμούλης (84΄ Μπιστιόλης), Γιάκος (90+  Παππάς), Μπούγιας, Αλεξίου, Τσόκρης Γ.  (61΄ Ναυρόζογλου).
Ελεούσα: Γεωλδάσης, Γιώτης (74΄ Τζίμας), Μπαζώρας (46΄ Πεχλιβάνης), Οικονόμου Γ. , Κωνσταντινιδης (64΄ Οικονόμου Π.), Γρίβας, Μπλέτσας, Βελτσιστας, Μιχαήλ, Γεωλδάσης Π.,  Πότσης Θ.
Κράψη - Κατσικά 0-4

• Μπορεί στο κύπελλο να γνώρισε τον αποκλεισμό από την Κράψη, ωστόσο η Κατσικά πήρε το αίμα της πίσω και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο παίρνοντας τη νίκη 0-4.
Η Θύελλα άνοιξε το σκορ μόλις στο 1’ με πλασέ του Γιαννάκη, ενώ στο 15’ ο Λισγάρας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Μανώλη Σκούφαλη. Η Κατσικά συνέχιζε την πίεση προς την εστία της Κράψης και στο 37’ είχε δοκάρι με σουτ του Γιαννάκη. Στο 43’ ο Νικολάου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 77’ με σουτ ο Βλάχος.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Πασχάλης-Θανασιάς).
Κράψη: Θάνος, Μαραγκός (46΄ Μάης), Καλές, Ζάννης, Σήτος, Κάτσενος (60΄ Αλεξίου Ν.), Αλεξίου Ε., Μασούρας, Παπαγιάννης, Κοτσώνης (46΄ Γιαννακούλης), Τσάμος.
Κατσικά: Τσακτσίρας, Μάντζιος, Λυπίτκας (46΄ Μαρούλης), Λισγάρας, Νεφρός, Βαρτζιώτης, Χαλιάσος (76΄ Λέκκας), Αντωνίου (79΄ Μπίκας), Γιαννάκης, Νικολάου (53΄ Βλάχος), Ασωνίτης.
Aμπελόκηποι - Χουλιαράδες 0-1

• Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Hall of Brands  ΕΠΣΗΠ Α ερασιτεχνικής, αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, Αμπελόκηποι και Χουλιαράδες, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και να φτάνουν στους 26 βαθμούς και την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με την Θύελλα Ελεούσας.
Η κατοχή σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν μοιρασμένη, με την ομάδα των Χουλιαράδων όμως να είναι πιο ουσιαστική.
Ένα γκολ ήταν αρκετό για την ομάδα του Σπύρου Τασιούλα, το οποίο ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης και αυτό σημειώθηκε στο 36΄, όταν ο Ρίζος βρήκε τον Λάμπρου, με το σουτ του δεύτερου να βρίσκει το κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα του Τόμπρα, για το 0-1. Στην επανάληψη, και πάλι οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, με το σουτ του Γούλα στο 51΄ να περνά πάνω από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, το σουτ από κοντά του Κακαράντζα, το οποίο απέκρουσε με το πόδι ο Τόμπρας.
Διαιτησία: Τασιούλας (Μπουμπουγιάννης – Μπαντής)
Αμπελόκηποι (Νίκος Παπανικολάου): Τόμπρας, Μαρκούλας (46΄ Σκενατζής), Κατσάνος Α., Σαούκος, Τσάνιος, Κατσάνος Φ., Τούσης, Τσιούρης (73΄ Μάτσης), Τόμτσος, Οικονόμου (88΄ Δήμος), Λιπιώτης.
Χουλιαράδες (Σπύρος Τασιούλας): Βελτσίστας, Τσακμάκης, Ξυλογιάννης, Κρανάς, Τσουμάνης Π., Ρίζος (76΄ Γιαννέτας), Γεωργούλης, Κακαράντζας (89΄ Γεράσης), Λάμπρου (90΄ Κρανάς Κ.), Τσουμάνης Α., Γούλας (86΄ Τάτσης).
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ

* * *

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κρύα-Πέραμα    2-2
ΠΑΣ Κράψης-Κατσικά    0-4
Μουσιωτίτσα-Ελεούσα    2-1
Πράμαντα-Αγροτ. Αστέρας    1-2
Αμπελόκηποι-Χουλιαράδες    0-1
Ροδοτόπι-Ανατολή    0-1
Αετός Νήσου-Σερβιανά    1-2
Μικρασιάτες-Βελισσάριο    5-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σερβιανά     37    33-8
2. Ανατολή     34    35-10
3. Ελεούσα     26    33-12
4. Χουλιαράδες     26    18-11
5. Μουσιωτίτσα     25    30-16
6. Κατσικά     24    27-13
7. Πέραμα     22    26-13
8. Αγροτ. Αστέρας     19    26-18
9. ΠΑΣ Κράψης     16    16-16
10. Ροδοτόπι     14    16-21
11. Μικρασιάτες     12    16-20
12. Αετός Νήσου     11    19-32
13. Πράμαντα     9    14-37
14. Κρύα     7    12-23
15. Αμπελόκηποι     4    7-41
16. Βελισσάριο     2    7-44

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16, 17/12/2017)
Πέραμα-Ροδοτόπι
Ανατολή-ΠΑΣ Κράψης
Κατσικά-Βελισσάριο
Αμπελόκηποι-Πράμαντα
Αγροτ. Αστέρα-Κατσικά
Ελεούσα-Αετός Νήσου
Σερβιανά-Μικρασιάτες
Χουλιαράδες-Μουσιωτίτσα

 

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.