• Για την 4η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, η Προοδευτική ταξίδεψε μέχρι την Βέροια για να αναμετρηθεί με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και γνώρισε την πρώτη ήττα της στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με ανατροπή του σκορ και τελικό αποτέλεσμα το 2-1.
Οι κοπέλες του Νίκου Κύργιου μπήκαν δυνατά, είχαν την κατοχή και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 23΄ με το σουτ της Μήτα, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια.
Στο 39΄ οι γηπεδούχες είχαν δοκάρι, όταν η Κουταχιάλη εκτέλεσε το φάουλ και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της Οικονομίδη.
Στο 42΄ η Μήτα βρήκε την Πελεκούδα εκείνη πραγματοποίησε το σουτ με την Κανελλάκη να αποκρούει.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχες μπήκαν δυνατά και ισοφάρισαν στο 46΄ με την Τσούκα Θ., με την Οικονομίδη να αποκρούει το σουτ της Κουταχιάλη αρχικά και στην επαναφορά της μπάλας, η Τσούκα με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα, κάνοντας το 1-1.
Το ματς πήρε φωτιά, με τις κοπέλες της Αγίας Βαρβάρας, να έχουν τον έλεγχο μετά την ισοφάριση.
Την ολική ανατροπή και την νίκη χάρισε στις γηπεδούχες η Παπαδοπούλου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε μια αμφισβητούμενη φάση.
Οι κοπέλες του Περάματος πίεσαν στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση, με την μπάλα όμως να μην τους κάνει το χατίρι.
Διαιτησία: Μαυρίδης (Αρέστης- Δέλλιος) Συνδέσμου Πέλλας
Αγρ. Αστ. Αγίας Βαρβάρας: Κανελλάκη, Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Στρίμπα, Κουταχιάλη, Μουρατίδου (87΄ λ. τρ. Σακάλη), Παπαδοπούλου, Τσούκα (72΄Δεληγιαννίδου), Δρενοβιάνου, Φέϊμ, Καλαϊτζόγλου (68΄Τσόχαρη).
Προοδ. Περάματος: Οικονομίδη, Ντόκου (46΄Γρίβα), Σαμουηλίδου, Αρσένη, Πελεκούδα, Παπαδημητρίου, Λισγάρα, Σκούρου, Υφαντή (85΄Ντόβα), Μήτα, Τσιούρη (72΄Νικολάου).
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ