• Την παραίτησή του υπέβαλλε με επιστολή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται πολύ σύντομα.
Το κλίμα για τον υφυπουργό βάρυνε επικίνδυνα από την ώρα που ο Δημήτρης Καμμένος, βουλευτής Πειραιά των ΑΝΕΛ βγήκε στον ΣΚΑΙ και ζήτησε την κεφαλή του Κώστα Ζουράρι για όσα υβριστικά είπε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Άρη.
Στη συνέχεια και ενώ ξεσηκωνόταν σάλος, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του επικεφαλής των ΑΝΕΛ με τον κ. Ζουράρι και στη συνέχεια με Μέγαρο Μαξίμου. Ο Πάνος Καμμένος αξίωσε την αποπομπή του κ. Ζουράρι καθώς είχε ενημερωθεί πως μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη υπήρξαν περίπου 12 χιλιάδες υβριστικά μηνύματα!
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζουράρις δεν είναι βουλευτής των ΑΝΕΛ αλλά συνεργαζόμενος.