• Οι καιρικές συνθήκες είναι το κυριότερο εμπόδιο που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην προετοιμασία του για το δύσκολο παιχνίδι που έχει να δώσει την Κυριακή (17.15) στο Εθνικό Στάδιο με τον Ατρόμητο, που αν και φορμαρισμένος την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε οδυνηρή ήττα στο γήπεδό του από τον Παναιτωλικό.
Χθες έγινε διπλή προπόνηση, με τους ποδοσφαιριστές το πρωί να ακολουθούν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το απόγευμα προπόνηση σε επιθετική τακτική και παιχνίδια σε κλειστό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε το μεταγραφικό απόκτημα, ο 23χρονος μέσος Εντελίνο Μιγκέλ Ιέ που για τη φανέλα επέλεξε το νούμερο 15.
Διαιτητής ο Διαμαντόπουλος
Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος και Δημήτριος Βεργέτης από την Αρκαδία.