• Την καθιερωμένη πίτα του έκοψε τη περασμένη Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά. Στο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτα Βίνη αφού έδωσε τις ευχές για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε όσους στηρίζουν το έργο του Συλλόγου, γνωστοποίησε τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του Συλλόγου το προσεχές διάστημα.Θεσμός το Καρναβάλι Όπως ανέφερε η κ. Βίνη, οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις ξεκινούν από την Τσικνοπέμπτη, 8 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται με τη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση που θα λάβει χώρα και φέτος στον Κατσικά την Κυριακή της μεγάλης Αποκριάς, 18 Φεβρουαρίου. Η κ. Βίνη τόνισε ότι το Καρναβάλι γίνεται με τη σύμπραξη του Συλλόγου Κατσικά με άλλους Συλλόγους, φορείς και με τη στήριξη του Δήμου, ενώ, όπως είπε, θα υπάρχουν διαθέσιμες στολές για τους καρναβαλιστές.Σεμινάριο παραδ. χορών Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο παραδοσιακών χορών στο Πνευματικό Κέντρο Κατσικά στις 17 Μαρτίου. Όπως ενημέρωσε ο χοροδιδάσκαλος και μέλος του Συλλόγου Χρήστος Σαρηγιαννίδης, το σεμινάριο θα περιλαμβάνει και χορούς από τον Πόντο με τον Κ. Μωυσιάδη, χορούς από τη Νάξο με τον Α. Ψαρρό και από τη Βοβούσα με τον Ν. Δήμο.Τέλος, η κ. Βίνη ανέφερε ότι στις 21 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσικά στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων, όπου θα παρουσιαστούν χοροί και τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας.ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ
• Την καθιερωμένη πίτα του έκοψε τη περασμένη Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά.
Στο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτα Βίνη αφού έδωσε τις ευχές για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε όσους στηρίζουν το έργο του Συλλόγου, γνωστοποίησε τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του Συλλόγου το προσεχές διάστημα.
Θεσμός το Καρναβάλι
Όπως ανέφερε η κ. Βίνη, οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις ξεκινούν από την Τσικνοπέμπτη, 8 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται με τη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση που θα λάβει χώρα και φέτος στον Κατσικά την Κυριακή της μεγάλης Αποκριάς, 18 Φεβρουαρίου. Η κ. Βίνη τόνισε ότι το Καρναβάλι γίνεται με τη σύμπραξη του Συλλόγου Κατσικά με άλλους Συλλόγους, φορείς και με τη στήριξη του Δήμου, ενώ, όπως είπε, θα υπάρχουν διαθέσιμες στολές για τους καρναβαλιστές.
Σεμινάριο παραδ. χορών
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο παραδοσιακών χορών στο Πνευματικό Κέντρο Κατσικά στις 17 Μαρτίου.
Όπως ενημέρωσε ο χοροδιδάσκαλος και μέλος του Συλλόγου Χρήστος Σαρηγιαννίδης, το σεμινάριο θα περιλαμβάνει και χορούς από τον Πόντο με τον Κ. Μωυσιάδη, χορούς από τη Νάξο με τον Α. Ψαρρό και από τη Βοβούσα με τον Ν. Δήμο.
Τέλος, η κ. Βίνη ανέφερε ότι στις 21 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσικά στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων, όπου θα παρουσιαστούν χοροί και τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ