ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τη «γλίτωσε» ο ΠΑΣ για το πανό κατά του Κούγια

27 Απρ 2018 • 07:59
Τη «γλίτωσε» ο ΠΑΣ για  το πανό κατά του Κούγια

• Χθες συζητήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League  το πανό που αναρτήθηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Ζωσιμάδες» στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Λάρισα το περιεχόμενο του οποίου αναφερόταν στον Πρόεδρο της Θεσσαλικής ΠΑΕ. Τελικώς το περιεχόμενο δεν θεωρήθηκε υβριστικό και η ομάδα απαλλάχθηκε, παρότι ο κ. Κούγιας επέμενε να αναγραφεί στις εκθέσεις παρατηρητή και διαιτητή. Απαλλακτικές αποφάσεις υπήρξαν και γι’ άλλες δύο ΠΑΕ, τον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο.
Αναλυτικά η απόφαση για τον ΠΑΣ Γιάννινα:
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 28ης αγωνιστικής:
«ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 22/04/ 2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/04/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 6777/18/ 809332 από 24/4/2018 αναφορά συμβάντων της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: απαλλάσσεται».
Διαιτητής ο Διαμαντόπουλος  
Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας, ορίστηκε να διευθύνει τον Κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο την Λαμία. Θα είναι το τρίτο παιχνίδι της σεζόν που οι Ηπειρώτες θα βρουν στο… διάβα τους τον Αρκά διαιτητή και οι αναμνήσεις κάθε άλλο παρά άσχημες είναι. Ο κ. Διαμαντόπουλος σφύριξε δυο εντός έδρας αγώνες του ΠΑΣ με αντιπάλους τον Ατρόμητο (2-2) και την Κέρκυρα (2-1).  
Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Βεργέτης (Αρκαδίας) και Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ευάγγελος Κορδολαίμης του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής και παρατηρητής ο Ανδρέας Γιακουμής (Αθηνών).

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.