• Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, επόμενο σταθμό του ταξιδιού, των αγώνων Run Greece θα χτυπήσει την Κυριακή η καρδιά του αθλητισμού και η ERGO Ασφαλιστική θα είναι εκεί για άλλη μια χρονιά ως Μεγάλος Χορηγός. Η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα τους αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, καθώς με συνέχεια και συνέπεια, προσφέρει τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίες τους προστατεύουν από τον κίνδυνο οποιουδήποτε ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων. Παράλληλα, η εταιρεία θα έχει αγωνιστική συμμετοχή με τη δική της ERGO Running Team και ομάδα Επίσημων Εμψυχωτών στη διαδρομή των αγώνων.
Στο μεταξύ, η ERGO Ασφαλιστική συνδέει τους αγώνες Run Greece με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου, στις 11 Νοεμβρίου, διοργανώνει, όπως και πέρυσι, τον «τελικό» όλων των φετινών αγώνων της σειράς Run Greece, όπου οι νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας από τους επτά κατά τόπους αγώνες θα συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO εκπροσωπώντας την Περιφέρειά τους.
Μετά το πέρας του Run Greece Ιωαννίνων, η εταιρεία θα παραδώσει το «εισιτήριο συμμετοχής» μαζί με την παροχή προγράμματος φιλοξενίας, στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Ηπείρου στον «τελικό» των Run Greece.