• Στην ομάδα που ανδρώθηκε και έζησε σχεδόν όλα τα ποδοσφαιρικά του χρόνια θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέξης Μιχαήλ καθώς χτες ανανέωσε για 2 χρόνια το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Γιαννιώτης αμυντικός που παίζει ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ από τις ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει στην ομάδα της Ηπείρου μέχρι το καλοκαίρι του 2020.
Πρόκειται για την έκτη ανανέωση συμβολαίου ποδοσφαιριστή από το υπάρχον ρόστερ μετά τους Σκόνδρα, Τζημόπουλο, Μπουκουβάλα, Αποστολόπουλο και Περιστερίδη. Η αμυντική γραμμή του ΠΑΣ παρέμεινε λοιπόν σχεδόν ακέραιη, με μοναδική εξαίρεση τον Καρανίκα που πήγε στη Λάρισα.
Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ χαρακτηρίζει τον Μιχαήλ αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, ενώ ο αρχηγός χαρακτήρισε σπίτι του τον ΠΑΣ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Μιχαήλ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του:
«Είναι το σπίτι μου η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τον προπονητή μας κ. Πετράκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο για τη συνεργασία που είχαμε και θα έχουμε τα επόμενα χρόνια. Για μένα η ομάδα του ΠΑΣ είναι κομμάτι της καρδιάς μου και οικογένεια μου. Μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας θα δώσουμε τη μάχη μας την επόμενη χρονιά για να βάλουμε τον ΠΑΣ στη θέση που του αρμόζει και του αξίζει με την ιστορία που έχει. Εμείς μαζί με τον κόσμο δίπλα μας. ΠΑΣ στα εύκολα, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα δύσκολα».
Καμία εξέλιξη με Πετράκη
Κι ενώ η μια από τις δύο σοβαρές εκκρεμότητες που υπήρχαν (αυτή της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Μιχαήλ), έκλεισε, η δεύτερη η συνέχιση ή μη της συνεργασίας με τον Γιάννη Πετράκη εξακολουθεί να παραμένει.
Ούτε και χθες σημειώθηκε κάποια εξέλιξη, έστω κι αν από τις δηλώσεις του Αλέξη Μιχαήλ, διαφαίνεται ίσως μια προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας με τον εκ Κρήτης προπονητή. Στο μέτρο που αληθεύει το σενάριο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για συνεργασία με τον Γιάννη Πετράκη, αν δεν υπάρξει συμφωνία με Γιώργο Δώνη, αυτό πλέον μάλλον θα πρέπει να έχει ατονήσει καθώς φαίνεται να τα βρίσκουν Δώνης και «Πράσινοι», οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες για παραμονή του. Τα χρονικά περιθώρια πάντως άρχισαν να στενεύουν επικίνδυνα και θα πρέπει άμεσα να δοθεί μια λύση.