ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θα πουλούσαν την ηρωίνη σε τοξικομανείς στα Γιάννενα!

5 Οκτ 2018 • 06:38
Θα πουλούσαν την ηρωίνη σε τοξικομανείς στα Γιάννενα!

• Δεν κυκλοφορεί μόνο χασίς στην «αγορά» των Ιωαννίνων. Ακόμα και στις μέρες μας, παρά την οικονομική κρίση, τοξικομανείς της πόλης εξακολουθούν να αναζητούν τα λεγόμενα «σκληρά» ναρκωτικά, με πρώτη και κύρια ουσία την ηρωίνη, η οποία είναι φυσικά πολύ ακριβότερη από την κάνναβη.
Πάντως, η τοπική Δίωξη δεν… αστειεύεται και κατάφερε ένα ακόμη πλήγμα σε σπείρα διακίνησης, εντοπίζοντας μάλιστα μεγάλη ποσότητα ηρωίνης που τα μέλη της ετοιμάζονταν να εμπορευτούν!

Βρήκαν «καβάντζα»
Στο Γαρδίκι εντόπισαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και συνέλαβαν προχθές το απόγευμα δύο αλλοδαπούς, έναν 30χρονο και μία 39χρονη. Οι δύο δράστες επέβαιναν σε επιβατικό αυτοκίνητο. Σε αλσύλλιο στην περιοχή μεταξύ της Ελεούσας και του Γαρδικίου οι αστυνομικοί βρήκαν υπαίθρια «καβάντζα» όπου οι συλληφθέντες είχαν κρύψει 372,3 γραμμάρια ηρωίνη καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.
Τα παραπάνω έπειτα από έρευνα της Δίωξης και αξιολόγηση στοιχείων που συνέλεξαν οι άνδρες της σχετικά με άτομα τα οποία κατέχουν ναρκωτικές ουσίες που διακινούν συστηματικά σε τοξικομανείς στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, χρησιμοποιώντας ως χώρο αποθήκευσης μια υπαίθρια «καβάντζα».

Πλούσια η «λεία»
Στο πλαίσιο της έρευνας εκτός από την ηρωίνη και την ηλεκτρονική ζυγαριά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 39χρονης συλληφθείσας, το χρηματικό ποσό των 3.475 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών, τρία κινητά τηλέφωνα και ένα μαχαίρι για τον διαχωρισμό της ηρωίνης. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.