• Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄ Εθνικής γυναικών, οι γυναίκες τις Προοδευτικής ταξίδεψαν ως την Αθήνα στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι τους, και αναμετρήθηκαν με την ομάδα της Γλυφάδας, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.
Οι γηπεδούχες είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με την Προοδευτική να έχει αμυντικό κυρίως ρόλο.
Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για την Γλυφάδα στο 5’, όταν η Καπνίση έδωσε την πάσα στην Κοσόβα αυτή έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 18΄ δυνατό σουτ της Κοσόβα, η μπάλα άουτ, ενώ στο 21΄ το νέο σουτ της Κοσόβα, μπλόκαρε η Οικονομίδη. Στο 39΄ η Πλυτά έδωσε στην Καπνίση κι εκείνη με κεφαλιά έστειλε την μπἀλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η πρώτη ευκαιρία για το Πέραμα ήρθε στο 41΄, όταν η Βοΐλα είδε ωραία την Μπάσκα με το σουτ της δεύτερης, να καταλήγει στην αγκαλιά της Πελετίδου.
Στην επανάληψη, η Γλυφάδα μπήκε και πάλι καλύτερα, έχοντας στο 51΄ καλή στιγμή με το σουτ της Λάγιου να περνά άουτ. Στο 58΄ η Γλυφάδα άνοιξε το σκορ, με προβολή της Τερζή. Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, στο 89΄, η Λάγιου με ανάποδο ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή, πέτυχε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτησία: Τσαγανού (Λαμπροπούλου-Αλεξοπούλου)
Οδυσσέας Γλυφάδας: Πελετίδου, Καπνίση, Τικοπούλου (46΄Λάγιου), Πλυτά, Κοσόβα, Μελισού, Λάμπρου (83΄ λ.τρ. Αναστασίου), Μπαζάκα (46΄ Μακρή), Φώτη, Τερζή, Παπακώστα.
Προοδευτική Περάματος: Οικονομίδη, Υφαντή (82΄ Νικολάου), Νικοπούλου, Μιχαηλίδη Ε. (85΄ Ντόβα), Αρσένη, Ντόκου (78΄ Γιωτίτσα), Μπάσκα, Σιούλα, Σκούρου, Μιχαηλίδη Π., Βοΐλα.