ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Μεσάνυχτα στο Παρίσι» στον Πολιτ/κό Πολυχώρο

14 Αύγ 2020 • 08:21
«Μεσάνυχτα στο Παρίσι» στον Πολιτ/κό Πολυχώρο

• Με την ταινία του Γούντι Άλεν «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» (Midnight in Paris, ΗΠΑ, 2011, 97΄) συνεχίζονται οι προβολές του Θερινού Σινεμά που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Η ταινία θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 17 Αυγούστου και ώρα 21.30 στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημ. Χατζής». Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η ταινία πραγματεύεται τη ζωή ενός ρομαντικού χολυγουντιανού σεναριογράφου ο οποίος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του ως συγγραφέας και πιστεύει ότι η ζωή ήταν καλύτερη σε παλαιότερες εποχές και ιδιαίτερα κατά τη δεκαετία του '20 στο Παρίσι μέχρι που κάτι μαγικό συμβαίνει στη ζωή του.
Πρωταγωνιστούν ο Όουεν Γουίλσον και η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς περιβαλλόμενοι και από άλλους διάσημους ηθοποιούς όπως η Μαριόν Κοτιγιάρ, ο Μάικλ Σιν και η Κάθι Μπέιτς αλλά και την πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.