ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτο τεστ δυναμικότητας σήμερα για τον ΠΑΣ Γιάννινα

20 Αύγ 2020 • 08:33
Πρώτο τεστ δυναμικότητας σήμερα για τον ΠΑΣ Γιάννινα

• Ένα πρώτο δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει στην μέχρι τώρα προετοιμασία του, θα δείξει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου τον Ατρόμητο (7.30 μ.μ.) στο παρθενικό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Μια σεζόν όπου θα βρει τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, μετά από απουσία ενός έτους και κορωνοιού επιτρέποντος περί τα μέσα Σεπτεμβρίου θα έχουμε σέντρα στο νέο πρωτάθλημα.
Η γιαννιώτικη ομάδα προέρχεται από αγωνιστική απραξία για κάτι παραπάνω από πέντε μήνες, μιας και έχει να αγωνιστεί από τις 8 Μαρτίου, όταν και επικράτησε της Κέρκυρας με 4-1 για το πρωτάθλημα της Super League 2, παιχνίδι που έμελλε να είναι και το τελευταίο της περασμένης σεζόν, μιας και λόγω της πανδημίας διακόπηκε αρχικά τότε και οριστικά κατόπιν το πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΣ λοιπόν ρίχνεται σήμερα σε μία μάχη, έστω και για φιλικό παιχνίδι, το οποίο είναι δεδομένο πώς θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Φιλικό με Ολυμπιακό
Η αποστολή της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη αναχώρησε χθες για την Αθήνα και αναμένεται να παραμείνει στην πρωτεύουσα για λίγες μέρες ακόμα.
Ο λόγος φυσικά η προγραμματισμένη φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή στις εγκαστάσεις του Ρέντη, η οποία θα διεξαχθεί και αυτή κεκλεισμένων των θυρών στις 7.30 μ.μ.
Στο προπονητικό κέντρο των ερυθρολεύκων θα γίνει το ματς και όχι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» λόγω εργασιών.
Πρόκειται για ένα δυνατό τεστ για τους Γιαννιώτες, ακόμη κι αν πρόκειται για παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα.
Θα είναι, πάντως, το πρώτο για τον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του σε πρωτάθλημα και Europa League και κάποιες μέρες προτού αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Συμφωνία με ΝΕΤ ΒΕΤ
Τη συμφωνία της με την στοιχηματική εταιρεία NET BET, ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο μεγάλος χορηγός θα κοσμεί τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και πρόκειται φυσικά για ένα brand name.
H Ανακοίνωση: «H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και η ΝΕΤΒΕΤ ανακοινώνουν τη χορηγική τους συμφωνία. Η ΝΕΤΒΕΤ θα είναι Μεγάλος Χορηγός της ομάδας μας για τη σεζόν 2020-21 και θα κοσμεί τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΣ, ένα από τα μεγαλύτερα brand name στο χώρο του Online Gaming».

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.