ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατατέθηκε χθες στη Βουλή ο Προϋπολογισμός του 2021

21 Νοέ 2020 • 09:01
Κατατέθηκε χθες στη Βουλή  ο Προϋπολογισμός του 2021

• Παρελήφθη χθες κατά τη διάρκεια συνεδριάσεως της Ολομελείας της Βουλής, από τον Πρόεδρο του Σώματος κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, ο Προϋπολογισμός του Κράτους για το οικονομικό έτος 2021. Την παράδοση έκανε, σε ψηφιακή μορφή, ο Υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας.
Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, η συζήτηση επί του κρατικού προϋπολογισμού στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής θα διεξαχθεί σε τέσσερις συνεχείς συνεδριάσεις, την Τρίτη 24, την Τετάρτη 25 (πρωί και απόγευμα) και την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου.
Ακολούθως, η συζήτηση στην Ολομέλεια, σύμφωνα με το άρθρο 123 παράγραφος 1 του Κανονισμού της Βουλής, θα διεξαχθεί από την 11η έως και την 15η Δεκεμβρίου 2020, οπότε και θα τεθεί προς ψήφιση τα μεσάνυχτα.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.