• Παράταση μίσθωσης των σχολικών κυλικείων για τα επόμενα τουλάχιστον δυο χρόνια, ζητά το Επιμελητήριο Ιωαννίνων με επιστολή του προς όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων (Ιωαννιτών, Β. Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου)
Όπως αναφέρεται στην επιστολή οι μισθωτές των κυλικείων, έχουν ήδη απωλέσει πολύ μεγάλο ποσοστό του τζίρου τους, ενώ με το αβέβαιο περιβάλλον όπως συνεχίζει να διαμορφώνεται, θα χρειαστεί τουλάχιστον η παραπάνω παράταση κατά δύο έτη, για να σταθούν ικανοί να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές υποχρεώσεις τους καθώς και στην αποπληρωμή χρεών που έχουν συσσωρευτεί.
Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου ζητά να εξετάσουν την πρόταση και να προβούν στις ανάλογες αποφάσεις «για την διατήρηση και αυτού του κλάδου της ελληνικής οικονομίας που λειτουργούν μέσα στις σχολικές μονάδες και είναι οι άνθρωποι που φροντίζουν με υποδειγματικό τρόπο και ποιοτικά προϊόντα, για την καθημερινή υγιεινή διατροφή των μαθητών-παιδιών μας».