ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτή είναι η Βουλγάρα που έκανε τηλεφωνικές απάτες

13 Αύγ 2021 • 08:32
Αυτή είναι η Βουλγάρα που  έκανε τηλεφωνικές απάτες
• Tα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες της Βουλγάρας που ως μέλος σπείρας πραγματοποιούσε  τηλεφωνικές απάτες σε διάφορες περιοχής της χώρας και η οποία συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο στα Γιάννενα έδωσε στη δημοσιότητα η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, με διαταγή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Πρόκειται για την (επ) Peneva (ον) Ani του Hristov και της Vesa, γεννηθείσα την 03-02-1967 στη Βουλγαρία. 
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων της,  σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και την επίτευξη της διερευνήσεως της συμμετοχής αυτής και των ετέρων φυσικών αυτουργών και συμμετόχων και σε έτερες αξιόποινες πράξεις». 
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26514-40660 και 26514-40669 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.