• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό που τους έδωσε τη Δευτέρα ο Ηρακλής Μεταξάς για να ξεκουραστούν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η ισοπαλία κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας μόνο τυχαία δεν ήταν και απέδειξε ότι η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά φέτος δεν ήταν...πυροτέχνημα, αλλά ένα καλοδουλεμένο και δεμένο σύνολο που έμαθε να ανταποκρίνεται στις δυσκολίες κάθε αγώνα.
Ωστόσο βαθμολογικά οι Γιαννιώτες δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τη «λευκή» ισοπαλία του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Βικελίδης» και να πλησιάσουν τις παραπάνω θέσεις τις βαθμολογίας.
Γι' αυτό τον λόγο ο ΠΑΣ, θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για να προετοιμαστεί για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις αρχικά με τον Άρη στο «Βικελίδης» και στη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό στο «Ζωσιμάδες».
Στην Ελπίδων ο Λιάσος, εκτός ο Λώλης
Η Εθνική Ελλάδας δίνει δύο εκτός έδρας φιλικά με τη Ρουμανία (25/03, 8:15 μ.μ.), και το Μαυροβούνιο (28/03, 9:00 μ.μ.), ωστόσο ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογιέτ δεν συμπεριέλαβε στις κλήσεις του για τα δύο φιλικά τον Μανώλη Σάλιακα του ΠΑΣ Γιάννινα, τον κατά τεκμήριο καλύτερο δεξιό οπισθοφύλακα του πρωταθλήματος. Στην Εθνική Ελπίδων ενσωματώθηκε ο Άγγελος Λιάσος, όχι όμως και ο Λώλης ο οποίος στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Κ 19 του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ.