• Δύο δύσκολα παιχνίδια δίνουν σήμερα τα τμήματα υποδομών Κ 19 και Κ 17 με την πρώτη να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τη δεύτερη να πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.
Η Κ 19 θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 12 μ. στο «Στάθης Τσανακτσής» τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο ΠΑΣ έχει δύσκολη αποστολή μιας και οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται στα Γιάννινα με στόχο μόνο τη νίκη μιας και είναι στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Οι νεαροί παίκτες του ΠΑΣ έχουν δείξει ότι με αυτές τις ομάδες τα καταφέρουν καλύτερα και αναμένεται να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γεώργιος Βλάχος από τα Γρεβενά με βοηθούς τους Νικόλαο Σίνδρο και Χαράλαμπο Γεωργίου από την Ήπειρο.
Στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας θα αγωνιστεί σήμερα στις 4 μ.μ. η Κ 17 αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιάννη Λώλη που διεκδικεί την είσοδο της στο Final-4,έχει δύσκολη αποστολή αλλά θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λεωνίδας Βέρβερης κ βοηθοί του οι Αναστάσιος Παντικίδης και Νικόλαος Κακλίδης όλοι από τη Μακεδονία.