Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας δύσκολα με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε το πρώτο ημίχρονο, όπου δημιούργησε αρκετές φορές, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει πρόβλημα στην αντίπαλη ομάδα. Το δεύτερο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή, αλλά ο ΠΑΣ άρχισε να ισορροπεί και να ανεβάζει τον ρυθμό τουΣτο 67΄οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, με τον Κεσίδη, όταν έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε και έχασε ευκαιρίες με τον Μυρόγλου (72′) και τον Πλασκασοβίτη (79′), ωστόσο ο Τσιντσόλης στάθηκε… βράχος και δεν επέτρεψε το γκολ. Η νίκη για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 82′ όταν ο Βρύζας πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Πανικίδη και την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Μετά το γκολ ο ΠΑΣ είχε τις ευκαιρίες, με τον Βάσση να προσπαθεί στο 87΄ και τον κίπερ του ΠΑΟΚ να αποκρούσει, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Καμτσής είχε σουτ που πέρασε οριακά έξω.
ΠΑΟΚ: Τσιντσόλης, Τσιότας (66′ Τόλιος), Πολυκράτης, Πανικίδης, Κοσίδης, Παπαευθυμίου (85′ Σαπάνης), Τσομπάνης (77′ Βρύζας), Μυλωνάς (77′ Μπάκας), Μύθου (85′ Καραϊωάννου), Παπαγεωργίου, Κεσίδης.
ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος Κατσαούνος Σαούγκος Ντώνος Παππάς Πάκος (85’ Καμτσής) Λούπας Κόντος (55’ Μυρόγλου) Βλάχος (63’ Βάσσης) Πλασκασοβίτης (85’ Βασιλείου) Αραβανής.