• Ένα καλοκαίρι ιδιαίτερα γεμάτο μουσικά έχει στα… σκαριά το Φεστιβάλ Αγορά, το οποίο, με την στήριξη της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών, ετοιμάζεται να φέρει στα Γιάννενα για συναυλίες τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.
Το συναυλιακό καλοκαίρι θα ξεκινήσει στο υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ. πολύ νωρίς, στις 2 Ιουνίου, με τον Μίλτο Πασχαλίδη. Ακολουθούν στις 6 Ιουνίου ο Γιάννης Χαρούλης, στις 10 Ιουνίου ο Σωκράτης Μάλαμας και στις 14 Ιουνίου ο Αντώνης Ρέμος. Τη σκυτάλη θα πάρουν στις 15 Ιουνίου οι Ελευθερία Αρβανιτάκη – Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ ο μήνας θα ολοκληρωθεί με συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στις 28 Ιουνίου.
Φυσικά, το πρόγραμμα θα έχει συνέχεια και για το υπόλοιπο καλοκαίρι και είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, με τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Αγορά να τονίζουν στον «Π.Λ.» ότι θα επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν το επόμενο διάστημα.
Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι αρχές Αυγούστου θα δώσουν μία μεγάλη συναυλία οι Πυξ Λαξ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας που ετοιμάζουν.