• Αναλυτική εικόνα για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με διανοίξεις δρόμων εκεί όπου έχει γίνει εισφορά σε γη, έχει πλέον ο Δήμος Ιωαννιτών μετά από τις δύο μελέτες που εκπονήθηκαν και χθες η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την παραλαβή τους. Το συνολικό κόστος για τους δρόμους αυτούς ανέρχεται σε 12 εκ. ευρώ.
- Η πρώτη μελέτη αφορά στις περιοχές των Ρυμοτομικών Σχεδίων Νέας Ζωής και Καρδαμιτσίων.
-Η δεύτερη μελέτη αφορά στις περιοχές των Ρυμοτομικών Σχεδίων Κάτω Νεοχωρόπουλου, Σεισμοπλήκτων και Κατσικά.
Η Δημοτική Αρχή το αμέσως επόμενο διάστημα θα παραδώσει τις μελέτες στις Κοινότητες και τους Συλλόγους των περιοχών αυτών, ενώ θα εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εξευρεθούν οι απαιτούμενοι πόροι.
«Από τον Δήμο έγινε μία ολοκληρωμένη δουλειά με σκοπό να αποτυπωθεί με απόλυτη ακρίβεια η κατάσταση στις συγκεκριμένες πολεοδομικές ενότητες. Η Δημοτική Αρχή θα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα κληθεί να πάρει την απόφαση» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Αρλέτος.