• Συναυλία με τίτλο «Στη γειτονιά των αγγέλων…» θα δώσει η Μπέττυ Χαρλαύτη την Τετάρτη, 19 Ιουλίου, ώρα 21:00, στον αύλειο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Ιωαννίνων, στο Ιτς Καλέ του Κάστρου. Τη διοργάνωση έχουν το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών «Μωυσής Ελισάφ».
Η Μπέττυ Χαρλαύτη, η επίλεκτη ερμηνεύτρια του Μίκη Θεοδωράκη από τη νεότερη γενιά, θα παρουσιάσει στο πρώτο μέρος της συναυλίας το εμβληματικό έργο των Μίκη Θεοδωράκη και Γιάννη Ρίτσου «Επιτάφιος». Στο δεύτερος μέρος της συναυλίας θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζιδάκι.
Μαζί της συμπράττουν οι μουσικοί: Γεωργία Αναστάση, πιάνο, Λευτέρης Καραγιάννης, πνευστά, Γιάννης Μάνος, κιθάρα, Αποστόλης Παπαπέτρος, κοντραμπάσο, Τάκης Χελιώτης, ντραμς και Σπύρος Χότζας, μπουζούκι. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.