• Την αποτυχημένη προσπάθεια για την ίδρυση του βιοτεχνικού πάρκου στη Θεσπρωτία καταγράφει σε νέο βίντεο ο Σπύρος Ριζόπουλος. Ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» μαζί με τους υποψηφίους της Π.Ε. Θεσπρωτίας Μάγδα Τάτση και Βαγγέλη Μπαϊκούση βρέθηκαν στο σημείου του βιοτεχνικού πάρκου.
Όπως αναφέρεται στο βίντεο, η συνολική έκταση που προορίζεται για την ανάπτυξη του πάρκου είναι περίπου 230 στρέμματα. Ωστόσο μέχρι στιγμής έχει αξιοποιηθεί περίπου η μισή με την παρουσία μόνο τεσσάρων βιοτεχνικών μονάδων. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ «τρέχει» σχεδόν 20 χρόνια, αλλά το ενδιαφέρον για ανάπτυξη μιας κοιτίδας παραγωγής στο σημείο είναι ελάχιστο με αποτέλεσμα το όλο εγχείρημα να στέφεται με απόλυτη αποτυχία.
Ο υποψ Περιφερειάρχης Ηπείρου καταθέτει την πρόταση για αξιοποίηση του χώρου που προορίζονταν για βιοτεχνικό πάρκο ως οργανωμένο συγκρότημα κατοικιών.