ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπ. Ριζόπουλος: Στο μικροσκόπιο η τουριστική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας

12 Αύγ 2023 • 08:29
Σπ. Ριζόπουλος: Στο μικροσκόπιο η τουριστική  ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας

• Τις προτάσεις του για μια ισοβαρή  τουριστική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας παρουσιάζει σε νέο βίντεο ο Σπύρος Ριζόπουλος. Ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου», μαζί με τον  υποψήφιο της Π.Ε. Πρέβεζας Παύλο Μήτσο, βρέθηκαν στο Καναλάκι Πρέβεζας και έβαλαν στο «μικροσκόπιο» την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Όπως αναφέρει ο κ. Μήτσος, η προσέλευση τουρισμού στην περιοχή παρουσιάζει μεγάλες ανισότητες, με το βάρος να πέφτει περισσότερο στην Πάργα και τα άλλα σημεία  να είναι αρκετά πίσω. Γενικότερα η Ήπειρος δεν παρουσιάζει άνοδο του  τουριστικού της προϊόντος καθώς όπως επισημαίνεται,  η συμμετοχή της στο εθνικό προϊόν παραμένει κολλημένη στο 2% για πολλά χρόνια. 

Ο Σπ. Ριζόπουλος στο βίντεο τονίζει πως ο τουρισμός στην Ήπειρο είναι οδικός και ως εκ τούτου πρέπει να δοθεί έμφαση στα οδικά δίκτυα. Η αναβάθμιση των δρόμων  βρίσκεται στις προτεραιότητες του προγράμματος του για την Ήπειρο. 

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.