• Τις προτάσεις του για μια ισοβαρή τουριστική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας παρουσιάζει σε νέο βίντεο ο Σπύρος Ριζόπουλος. Ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου», μαζί με τον υποψήφιο της Π.Ε. Πρέβεζας Παύλο Μήτσο, βρέθηκαν στο Καναλάκι Πρέβεζας και έβαλαν στο «μικροσκόπιο» την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Όπως αναφέρει ο κ. Μήτσος, η προσέλευση τουρισμού στην περιοχή παρουσιάζει μεγάλες ανισότητες, με το βάρος να πέφτει περισσότερο στην Πάργα και τα άλλα σημεία να είναι αρκετά πίσω. Γενικότερα η Ήπειρος δεν παρουσιάζει άνοδο του τουριστικού της προϊόντος καθώς όπως επισημαίνεται, η συμμετοχή της στο εθνικό προϊόν παραμένει κολλημένη στο 2% για πολλά χρόνια.
Ο Σπ. Ριζόπουλος στο βίντεο τονίζει πως ο τουρισμός στην Ήπειρο είναι οδικός και ως εκ τούτου πρέπει να δοθεί έμφαση στα οδικά δίκτυα. Η αναβάθμιση των δρόμων βρίσκεται στις προτεραιότητες του προγράμματος του για την Ήπειρο.