ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εορδαικός- Κατσικά 0-2
4 Δεκ 2023 • 09:07
SHARE
• Για την 13η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, η Θύελλα Κατσικάς ταξίδεψε στην Πτολεμαΐδα, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εορδαικό και κατάφερε να επικρατήσει με 0-2, παίρνοντας ένα πολύτιμο για την συνέχεια τρίποντο.
Οι παίκτες του Νίκου Γκούρα ήταν καλύτεροι καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα και ευτύχησαν να σκοράρουν δις πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Στην πρώτη καλή στιγμή ο Σκανδάλης πάσαρε στον Εμβραΐζογλου με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να στέλνει την μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 20΄ σε σουτ του Γούλα η μπάλα έφυγε δίπλα ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι. Η Κατσικά συνέχισε να πιέζει και στο 25’ ο Γούλας έδωσε στον Παππά ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, κερδίζοντας όμως το κόρνερ. Στο 28΄ σε σουτ του Τόπαλη μπλόκαρε εύκολα ο Θεμελής. Στο 30΄ ένα μακρινό σουτ του Παπανικόπουλου δεν ανησύχησε τον Θεμελή. Στο 33΄ σε κόρνερ του Γούλα δεν μπόρεσε κανείς να βρει την μπάλα, η οποία κατέληξε άουτ, με την ευκαιρία να περνάει ανεκμετάλλευτη. Σκανδάλης και Μελιόπουλος συνεργάστηκαν ωραία με την μπάλα να καταλήγει στον Παππά ο οποίος δεν την έπιασε όπως θα ήθελε με τον Δημητριάδη να μπλοκάρει. Στο 40΄ ο Γούλας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βασιλάκης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία του Δημητριάδη. Οι παίκτες του Νίκου Γκούρα προηγήθηκαν στο σκορ στο 44’ όταν μετά από ωραία ενέργεια του Μελιόπουλου, ο οποίος πλάσαρε ωραία με τον Δημητριάδη να σταματά την μπάλα με το ένα χέρι και στην επαναφορά ο Παππάς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 49’ σε εκτέλεση φάουλ του Γούλα και κεφαλιά του Παππά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 53’ σε εκτέλεση φάουλ του Τόπαλη, ο Γροσδάνης δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Η Θύελλα έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 60’. Ο Βασιλάκης έκανε την σέντρα στον ακάλυπτο Εμβραΐζογλου, ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στο 61΄ ο Τόπαλης έκανε το σουτ και ο Θεμελής απέκρουσε. Στο 64΄ σε δυνατό σουτ του Σκανδάλη από τα όρια της περιοχής, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια σε σουτ του Κωσταμένα η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Διαιτησία: Καπρέτσος (Κολιπέτρος - Αλμπάντης)
Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Παπανικόπουλος, Μπαλίτσας, Γροσδάνης (68΄ Πούλιος), Μακρόν (68΄ Χάιτας), Αιχμαλωτίδης (57΄ Παπάς), Τοπάλης, Μάϊλαντ, Νίκολι, Παπαζήσης
Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης (88΄ Πολυχρόνης), Μελιγγιώτης, Πάκος, Βασιλάκης, Σκανδάλης, Πότσης, Μελιόπουλος (84΄ Δάλλας), Γούλας (73΄ Μπλέτσας Μ.), Εμβραΐζογλου (84΄ Καμπούρης), Παππάς (73΄ Κωσταμένας).
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αστέρας Πετριτή – Ζάκυνθος 0-1
ΑΕ Λευκίμμης – Πιερικός 0-2
Εορδαϊκός – Θύελλα Κατσικά 0-2
Θεσπρωτός – Αστέρας Σταυρού 1-2
Σβορώνος – Αναγέννηση Άρτας 2-0
ΑΟ Νέας Αρτάκης – ΑΟ Τρίκαλα 4-2
Βατανιακός – Κιλελέρ 0-0
ΠΟ Φήκης – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0-2
Καστοριά – Μαγνησιακός α.α. 3-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ 30 27-7
2.ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ 28 18-5
3. ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 28 21-10
4. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 27 20-7
5. ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 27 16-9
6. ΖΑΚΥΝΘΟΣ 24 20-12
7. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 23 19-13
8. ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 22 22-14
9. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 19 12-14
10. ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ 18 13-10
11. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ 15 10-16
12. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 14 17-22
13. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ 13 15-15
14. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 13 13-19
15. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 12 10-20
16. ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 8 10-21
17. ΠΟ ΦΗΚΗΣ 6 10-31
18. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 1 1-29
Η επόμενη (10/12/2023)
ΠΟ Φήκης – Αστέρας Πετριτή
Ζάκυνθος – Καστοριά
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – ΑΕ Λευκίμμης
Μαγνησιακός – Εορδαϊκός
Πιερικός – Θεσπρωτός
Θύελλα Κατσικά – Σβορώνος
Αστέρας Σταυρού – ΑΟ Νέας Αρτάκης
Αναγέννηση Άρτας – Βατανιακός
Κιλελέρ – ΑΟ Τρίκαλα