ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εντυπωσιακές Ferrari για ένα διήμερο σε Γεφύρι Πλάκας, Ανθοχώρι και Γιάννενα

7 Οκτ 2024 • 07:37
Εντυπωσιακές Ferrari για ένα διήμερο σε Γεφύρι Πλάκας, Ανθοχώρι και Γιάννενα

Σε ορεινές διαδρομές θα κινηθεί στον Νομό Ιωαννίνων το Ferrari Festival 2024, που συνδιοργανώνει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων με το «Passione Rossa», το μεγαλύτερο club ιδιοκτητών Ferrari της Ιταλίας. Το δημοφιλές club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας επιστρέφει ξανά μετά από έξι χρόνια στην Ήπειρο για να γιορτάσει την επέτειο των 25 χρόνων από την ίδρυσή του, με τους θαυμαστές των πολυτελών σπορ αυτοκινήτων να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά 25 ξεχωριστά αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων τα μοναδικά μοντέλα 296GTB, 812 Superfast, Roma, Portofino, F8 Spider, 458 Speciale κ.λπ. 

Τα μοναδικά αυτοκίνητα θα βρεθούν για ένα διήμερο στην περιοχή των Ιωαννίνων, με πρώτο σταθμό σήμερα, Δευτέρα το Γεφύρι της Πλάκας, όπου θα σταθμεύσουν από τις 3 το μεσημέρι έως τις 5.30 το απόγευμα. Αύριο, Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια εκδρομή με προορισμό το Ανθοχώρι Μετσόβου, όπου οι ιδιοκτήτες των σπορ αυτοκινήτων θα δουν από κοντά τον νερόμυλο και τα μαντάνια, ενώ θα γευματίσουν στο εστιατόριο «Μαντάνι». 

Την ευκαιρία αυτή θα έχουν και οι κάτοικοι των Ιωαννίνων, καθώς τα οχήματα θα σταθμεύσουν από τις 4.40 έως τις 6.45 το απόγευμα στο πάρκο Λιθαρίτσια, για να ακολουθήσει μια εντυπωσιακή παρέλαση όλων των Ferrari στην πόλη των Ιωαννίνων, πριν το επίσημο private cocktail στην πισίνα του Epirus Palace Hotel  Congress & Spa, που είναι το επίσημο κατάλυμα της διοργάνωσης.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.