ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καθυστερούν οι μισθολογικές ρυθμίσεις λέει ο Σύλλογος ΟΤΑ

11 Δεκ 2024 • 08:39
Καθυστερούν οι μισθολογικές  ρυθμίσεις λέει ο Σύλλογος ΟΤΑ

  • Για καθυστερήσεις στις μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλα ζητήματα, για τους εργαζόμενους/ες του πρώην Πνευματικού Κέντρου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζόμενων ΟΤΑ Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, «οι μόνιμοι και ΙΔΑΧ εργαζόμενοι που έπρεπε να πάρουν μισθολογικά κλιμάκια επειδή συμπλήρωσαν το χρόνο υπηρεσίας (και την αντίστοιχη αύξηση στο μισθό) δεν τα έχουν λάβει. Οι συμβασιούχοι που υπέγραψαν ανανέωση των συμβάσεών τους στα ΚΔΑΠ δεν παίρνουν τις μισθολογικές ωριμάνσεις παρά το γεγονός ότι τις έπαιρναν μέχρι τον Αύγουστο, τώρα πλέον πληρώνονται με τον εισαγωγικό κλιμάκιο. Το ίδιο και οι συμβασιούχοι μουσικοί που μόλις επιτέλους πληρώθηκαν για τον Οκτώβριο είδαν ότι επίσης πληρώνονται με το εισαγωγικό κλιμάκιο».

Ο Σύλλογος καταλήγει καλώντας τη Δημοτική Αρχή να αποδώσει τα δεδουλευμένα και τα μέσα ατομικής προστασίας στους εργαζόμενους, να κάνει τις διαπιστωτικές πράξεις των υπαλλήλων, να ορίσει προϊσταμένους.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.