ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεύτερη χειμερινή μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Καπέρδας

21 Ιαν 2025 • 08:20
Δεύτερη χειμερινή μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Καπέρδας

Την απόκτηση του 20χρονου δεξιού οπισθοφύλακα Βασίλη Καπέρδα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τον Κίντο Τέιλορ Χαρτ, ο Γιαννιώτης ακραίος αμυντικός αποτελεί τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή των Γιαννιωτών. 

Ο Καπέρδας είναι γιος του παράγοντα των Αμπελοκήπων Γιάννη Καπέρδα. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του ΠΑΣ Ατρόμητου ’95 και στη συνέχεια πήγε στον Άτλα τη σεζόν 2018-19. Η εμπλοκή του πατέρα του στα διοικητικά των Αμπελοκήπων τον έφερε στην ομάδα και στο πρωτάθλημα τότε της Β’ Ερασιτεχνικής.

Αμέσως ξεχώρισε και ιδίως τη σεζόν 2019-20 πέτυχε 17 γκολ. Δεν άργησε να έρθει το ενδιαφέρον από επαγγελματική ομάδα, μόνο που αυτή δεν ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως συμβαίνει δυστυχώς και στα περισσότερα γιαννιώτικα ταλέντα. Ήταν ο Αστέρας Τρίπολης που πήρε τον παίκτη στα τμήματα υποδομής και αρχικά στην Κ 17. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Κ 19 του Αστέρα Τρίπολης και είχε 67 συμμετοχές και ξεχώρισε καθώς πέτυχε 6 γκολ. Πριν ακριβώς δύο χρόνια, τον Ιανουάριο του 2023 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ με την πρώτη ομάδα. Το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και αναζήτησε την επόμενη ομάδα του. Προτίμησε να πάει στην Ηλιούπολη που αγωνίζεται στον Β’ όμιλο της Super League 2, χωρίς όμως να καταφέρει να καθιερωθεί. Υπήρξε διεθνής με την Εθνική Νέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Καπέρδα ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ο Βασίλης Καπέρδας γεννήθηκε στα Ιωάννινα τον Ιούλιο του 2004 και βρέθηκε στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης πριν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Αρκάδες. Το καλοκαίρι του 2024 μεταπήδησε στην Ηλιούπολη πριν αποχωρήσει για να υπογράψει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Βασίλη καλωσόρισες στον ΠΑΣ Γιάννινα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Χωρίς Μάντζη η προπόνηση

Επιστροφή, χθες, στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της Κυριακής και έτσι ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με την Καβάλα στις 3 μ.μ. στο «Ζωσιμάδες» για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα είχε γυμναστήριο για όλους τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Διαγόρα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι αγωνιστικά παιχνίδια σε υψηλή ένταση. Εκτός έμειναν οι Μάντζης, Αθανασίου και Καφενζής, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνεχίζουν οι Βουτσάς και Τσίρης. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 10 το πρωί.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.