Από 10 έως 14 μονάδες καταγράφεται η διαφορά της πρώτης Νέας Δημοκρατίας με το δεύτερο ΠΑΣΟΚ σε δύο δημοσκοπήσεις, μια της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και μια της GPO για το Star.
- Στη δημοσκόπηση της Pulse η Νέα Δημοκρατία καταγράφεται στην πρόθεση ψήφου στο 25,5%, το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 13%, το ΚΚΕ με 8%, η Ελληνική Λύση με 8%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 7%, η Φωνή Λογικής με 5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 4%, το Κίνημα Δημοκρατίας με 3,5%, η Νίκη με 2,5%, το ΜέΡΑ25 με 2,5%, η Νέα Αριστερά με 2%, ενώ αναποφάσιστο δηλώνει το 12,5%.
Σε σενάριο κατανομής αναποφάσιστων τα αντίστοιχα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής: Νέα Δημοκρατία 30%, ΠΑΣΟΚ 16%, ΚΚΕ 9,5%, Ελληνική Λύση 9,5%, ΣΥΡΙΖΑ 8,5%, Φωνή Λογικής 6%, Πλεύση Ελευθερίας 4,5%, Κίνημα Δημοκρατίας 4%, Νίκη 3%, ΜέΡΑ25 3%, Νέα Αριστερά 2,5%.
Στην έρευνα της Pulse, καταλληλότερος για πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 30% και ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με 8%, ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 6%, ο Κυριάκος Βελόπουλος με 6%, η Ζωή Κωνσταντοπούλου με 6%, ο Σωκράτης Φάμελλος 5%, η Αφροδίτη Λατινοπούλου 4%, ο Στέφανος Κασσελάκης 4%, ο Δημήτρης Νατσιός 2%, ο Αλέξης Χαρίτσης 2%, Βασίλης Στίγκας 1%.
- Στην πρόθεση ψήφου της GPO η Νέα Δημοκρατία καταγράφεται στο 26,7%, το ΠΑΣΟΚ στο 16,6%, το ΚΚΕ στο 8,1%, η Ελληνική Λύση στο 7,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 6,4%, η Φωνή Λογικής στο 4,9%, η Πλεύση Ελευθερίας στο 3,8%, το Κίνημα Δημοκρατίας στο 3,1%, η Νίκη στο 2,4%, η Νέα Αριστερά στο 2,1% και το ΜέΡΑ25 στο 1,5%.
Στην ίδια δημοσκόπηση και στο ερώτημα για τον καταλληλότερο από όσους έχουν προταθεί για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Κώστας Τασούλας προηγείται με 31,6%, ακολουθεί η Λούκα Κατσέλη 21,8% και τρίτος ο Τάσος Γιαννίτσης 14,4%.